CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, VATANDAŞLARA HİTAP EDECEK

Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin startını Elazığ'dan verecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elazığ ziyaretiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, VATANDAŞLARA HİTAP EDECEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin startını Elazığ’dan verecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ ziyaretiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Erdoğan’ın Cumartesi günü sabah saatlerinde Elazığ’a gelmesi ve bazı ziyaretlerde bulunduktan sonra İstasyon Meydanı’nda vatandaşlara hitap etmesi bekleniyor.

 

ZİYARET YİNE ŞUBAT’TA

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2014 yılında Cumhurbaşkanı seçildikten sonra 2015 yılı Şubat ayında Elazığ’a gelerek çeşitli temaslarda bulunmuş daha sonra vatandaşlarla buluşarak kendisine verilen destekten dolayı teşekkür etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Elazığ’dan % 70,56 oranında oy alarak 201.342 seçmen tarafından desteklenmişti.

 

MESAJLARINI ELAZIĞ'DAN VERECEK

 

Öte yandan AK Parti referandum sürecini 25 Şubat'ta Ankara'da başlatacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise süreç başlarken ilk mitingini Elazığ'dan yaparak Elazığ'a büyük bir jest yaptı. Saat 11.00'da İstasyon Meydanı'nda halka hitap edecek olan Erdoğan'ın yeni sistemle ilgili Elazığ'dan önemli mesajlar vermesi bekleniyor. Yine yapılan yatırımların toplu açılışlarını gerçekleştirecek olan Erdoğan'ın temaslarının ardından Malatya'ya hareket edeceği öğrenildi.