Cuma Gülnar, TÜRSAB Asil Üyeliğine Getirildi

Cuma GÜLNAR'ın TÜRSAB yönetim kurulu asil üyeliğine getirmesine ilişkin bir açıklama yapan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Harput Bölgese

Cuma Gülnar, TÜRSAB Asil Üyeliğine Getirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cuma GÜLNAR’ın TÜRSAB yönetim kurulu asil üyeliğine getirmesine ilişkin bir açıklama yapan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Harput Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Fazıl Mustafa ÖKTEM, ülkede köklü bir geçmişi olan TÜRSAB’a, Harput BYK olarak denetleme kurulu üyesi vermenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. ÖKTEM “ Sayın Cuma GÜLNAR, genç ve üstün yeteneği ile bölgemizin ve ilimizin turizm potansiyelini ve sorunlarını merkeze taşıyarak, turizme yön veren TÜRSAB ile bölgemiz ve ilimiz arasında köprü olacaktır. Değişen ve gelişen Dünya düzenine ulaşmak isteyen biz turizmcilere, çağın ihtiyaçlarına ayak uydurmamızı sağlayacak ve önümüze ışık tutacak olan idealist bir gençtir. Bölge ve şehir olarak bu fırsatı iyi değerlendirmemiz halinde şehrimizin turizmde hak ettiği yere geleceğine inancımız tamdır” dedi.

Harput BYK 2. Başkanlığından TÜRSAB denetleme kurulu üyeliğine seçilerek TÜRSAB’ın en genç yönetim kurulu üyesi olan GÜLNAR’a Harput BYK olarak yeni görevinde başarılar diler şehrimize ve bölgemize hayırlı olması temenni ederiz” diye konuştu.