Çözüm Toplantıları

Hakimiyet olarak sık sık gündeme getirdiğimiz ve şehrimiz yöneticilerinin katılarak yeni projelerin masaya yatırıldığı 'çözüm toplantıları' devam ediyor.

Çözüm Toplantıları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu amaçla, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in başkanlığında Ankara’da bir toplantı düzenledi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Elazığ AK Parti Milletvekili Metin Bulut, Elazığ AK Parti Milletvekili Sermin Balık, Elazığ AK Parti Milletvekili Zülfü Tolga Ağar,  Elazığ AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve İl Genel Meclis Başkanı İbrahim şerbet katıldı. 

Bu toplantıların şehre önemli oranda hizmet getirmekle birlikte şehrin en acil ve önemli problemlerine güçlü ve ortak bir siyasi irade ortaya koyması açısından önemli ve gerekli görüyoruz.

Zaman, öylesine tek tek gezip bir şeyler söyleme ve bilgi kirliliği oluşturma zamanı değil. Zaman, Ak Parti’ye her zaman en yüksek desteği veren Elazığ’ın hizmetten de en yüksek payı alması zamanı.

Toplantının altyapısını oluşturan ve hayata geçiren ilimiz Ak Parti Milletvekillerine Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet’e ve özellikle teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’e teşekkür ediyor ve bayram müjdelerini bekliyoruz.