Çiçek: Transferde Acele Edilmemeli

Gençlik 23 Elazığspor Tribün Lideri Ferhat Çiçek, Bordo-Beyazlı Yönetime yaptığı çağrıda transferlerde aceleci davranmayarak şampiyonluğa taşıyacak nokta transferlerin yapılması gerektiğini söyledi.

Çiçek: Transferde Acele Edilmemeli
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik 23 Elazığspor Tribün Lideri Ferhat Çiçek, Olağanüstü Genel Kurul’da başkanlığa seçilen Ahmet Fethi Yılmaz’ı kutlayarak görevinde başarılar diledi. Çiçek ayrıca bugüne kadar vermiş olduğu emeklerden dolayı eski başkan Serkan Çayır’a da teşekkürlerini bildirdi.

Bordo-Beyazlı Taraftarlar olarak yeni sezonu sabırsızlıkla beklediklerini ifade eden Gençlik 23 Elazığspor Tribün Lideri Ferhat Çiçek; “Elazığspor’da tek aday ve tek listeyle yapılan olağanüstü kongre sonucunda başkan seçilen Ahmet Fethi Yılmaz'a hayırlı olsun dileklerimizi sunarak başarılar diliyoruz. 3 yıllık kulüp başkanlığı döneminde güzel işler yaparak son senesinde takımı şampiyon yaparak görevi devreden Serkan Çayır Başkan’a da emeklerinden hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.

“İÇ TRANSFERDE İSKELET KORUNMALI”

Çiçek; “Çıtanın yükseldiği Elazığspor’da hedef bir üst lig olmalıdır. Yeni seçilen yönetim kurulundaki tüm kardeşlerimi dostlarımı ağabeyleri kutluyorum başarılar diliyorum. Rabbim utandırmasın inşallah. Taraftarlar olarak beklentimiz öncelikle iç transferde iskeletin korunup daha sonra transfer tahtasının açılıp gerekli yerlere takviyelerin yapılmasıdır.” Dedi.

“TRANSFERDE ACELE EDİLMEMELİ”

Gençlik 23 Elazığspor Tribün Lideri Ferhat Çiçek; “Acele edilmeden bizleri şampiyonluğa götürecek nokta transferler yapılmalıdır. Yeni yönetimle birlikte geçen sezon şampiyonlukta çok büyük katkısı olan belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları'nın da desteğiyle inşallah 3.2.1 parolasıyla yola devam edeceğiz. Bizler Taraftarlar olarak şimdiden kombine bilet ve yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyoruz. Tüm Elazığspor taraftarına saygılarımı iletiyorum.” Dedi.