Çiçek: 'Aç sırtlanlar fırsat kolluyor!'

Efsaneler Taraftar Grubu Lideri Ferhat Çiçek, yapılması planlanan olağanüstü genel kurul ile ilgili açıklama yaptı

Çiçek: 'Aç sırtlanlar fırsat kolluyor!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kağan İnal

Efsaneler Taraftar Grubu lideri Ferhat Çiçek, yazılı bir açıklamaya yayımlayarak, Sedat Karataş başkanlığındaki yönetim kuruluna desteğin sürmesi gerektiğini açıkladı. Yönetimin devam etmesi gerektiğini söyleyen Çiçek, tüm siyasilerin takıma destek olması gerektiğini belirtti. Çiçek’in açıklamaları şöyle;

“SEDAT KARATAŞ DEVAM ETMELİDİR”

Elazığspor taraftarlarına şunu anlatmak istiyorum, kulübümüz gerçekten kaldıramayacağı bir borç batağına girmiş ve kulübümüzde herkesin artık bittik diğer kulüpler gibi amatöre kadar gideriz dendiği bir ortam vardı. Ta ki Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz destekli Sedat Karataş başkanımızın oluşturduğu bir yönetime kadar. Her şey sportif başarımızdır tabi ki biz Elazığspor taraftarı olarak sportif başarı derken sahada galibiyetten galibiyete koşan bir takımımız olsun isteriz ama gerçekten Sedat Karataş yönetimi bence büyük iş başararak borcu yarıdan fazlasını indirerek mali olarak büyük bir başarı elde etmiştir. Sportif olarak da başarılıdır, play-off’u son haftalara kadar kovalayan bir takımımız vardı. Kulüp belirli bir düzlüğe çıkmıştır, şimdi bu yönetimin gitmesi ne kadar doğru olur yönetim kongre kararı alsın tabi ki ama yönetimde değişiklik şart. Daha etkin vizyonu geniş sözü geçen maddi olarak da katkıda bulunabilecek bir yönetici kitlesiyle Sedat Karataş devam etmelidir.

“TÜM SİYASİLERİMİZ DESTEK OLMALIDIR”

Tüm siyasilerimiz ve Valimiz destek olmalıdır. Çünkü inanın hırsızlar aç sırtlanlar fırsat kolluyor, Elazığspor’a nasıl geliriz, kulübü nasıl yağmalarız diye. Tüm taraftarlarımız şunu bilsin önce borçsuz bir kulüp olalım varsın önümüzdeki sene de ligi ortalarda bitirelim ama diğer sezon borçsuz bir Elazığspor zaten Süper Lig’e kendi gelirleriyle çıkar. Sedat Karataş başkanımız bence bu konuyu çok iyi düşünmeli çünkü buda bir vebaldır. Biz taraftar olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Belediye Başkanımız ve Sayın Valimiz yeni seçimle oluşacak yeni milletvekillerimize inanıyorum. Elazığspor başarıyı yakalayacaktır tüm kamuoyuna selamlarımı ve saygılarımı sunarım.”