CHP Milletvekili Adayları, Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Hozat Garajı ve İzzetpaşa Camii çevresindeki esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut, Mustafa Yavuz'a esnaf ve vatandaş

CHP Milletvekili Adayları, Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hozat Garajı ve İzzetpaşa Camii çevresindeki esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut, Mustafa Yavuz’a; esnaf ve vatandaşların ilgisi hayli büyüktü.

 

Hozat Garajı ve İzzetpaşa Camii mevkiindeki esnafın ve vatandaşın sıcak ilgisiyle karşılaşan CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut, Mustafa Yavuz; hem vatandaşların hem de esnafın sorun ve sıkıntılarını da dinlediler.

 

“CHP İKTİDARINDA YAŞANABİLİR BİR ELAZIĞ’LA TANIŞACAKSINIZ”

Seçim gezilerini aralıksız devam ettirecek olan CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut, Mustafa Yavuz; CHP iktidarında Elazığ’ın milletvekilleri olarak meclise gittikleri takdirde şehrin bütün sorunlarını çözme sözü vererek “Bizler gerek ülkenin gerekse Elazığ’ın arapsaçına dönen sorunlarını gayet iyi biliyoruz ve bu sorunları gidermek noktasında hizmetinize talibiz. CHP iktidarında yaşanabilir bir Türkiye’de yaşanabilir bir Elazığ’la tanışacaksınız.” dediler.