CHP'DE KAMER GENÇ'Lİ MİTİNG

'HASTALIĞIMIN SEBEBİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR'

Mitingin açılış konuşmasını yapan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç '4 aydır sizlerde

CHP'DE KAMER GENÇ'Lİ MİTİNG
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“HASTALIĞIMIN SEBEBİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR”

Mitingin açılış konuşmasını yapan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç; “4 aydır sizlerden ayrıyım. Bir rahatsızlığa yakalandım. 4 ay önce Amerika’ya gittim. Benim bu rahatsızlığımın sebebi de Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu memlekete en büyük ihaneti yapan o Tayyip denilen adam Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yok etmek için her türlü kanunsuzlukları, usulsüzlükleri yaptı ve biz bununla meşru yollarla mücadele edemedik. Nasıl ki bir babanın karşısında genç bir evladı yakalandığı bir hastalıktan dolayı eriyip gidiyorduysa ve o baba büyük bir acı duyuyorduysa ben de Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bir milletvekili olarak AKP’nin Tayyip Erdoğan’ın bu memlekete yaptığı keyfilikler karşısında onun anladığı dilden kendisine ders vermediğim için çok büyük acı duydum. İşte bu acı sonucunda acılarımızı hep içimize attık.” dedi. Genç’in bu konuşması üzerine alandakiler Tayyip Erdoğan’a yuh çektiler.  

“HDP’NİN BARAJ SORUNU YOK! TUZAĞA DÜŞMEYİN”

HDP’nin baraj sorunu olmadığını, AKP tarafından milleti kandırmak için icat edildiğini söyleyen CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç; “Ben 4-5 gündür Tunceli’de geziyorum. Burada bize söylenen şu; ‘BDP’nin baraj sorunu var, BDP’nin baraj sorununu aşması için hepimiz BDP’ye oy verelim.’ Yahu arkadaşlar BDP’nin baraj sorunu yok. Bakın AKP’de mahsus diyor. BDP barajı aşar hem de fazlasıyla aşar. BDP’nin HDP’nin baraj sorunu yok. Sizleri kandırıyorlar. Bizler parlamentodayız. Bir güne bir gün HDP’nin Kemal Kılıçdaroğlu’na en ufak bir desteğini gördünüz mü? Yok. AKP Kemal Kılıçdaroğlu’na hangi gözle bakıyorsa HDP de aynı gözle bakıyor. Tek hedefleri Cumhuriyet Halk Partisi’ni yıkmak, CHP’ye giden oyları devirmek. Efendim baraj sorunu var. Yahu baraj sorunu yok kardeşim. Baraj sorunu milleti kandırmak için icat edildi. Özellikle bunu vurguluyorum ki sizler de bunların yalanlarına, dolanlarına gelmeyesiniz.” uyarısı yaptı.    

“TEK AMAÇLARI; KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU YOK ETMEK”

HDP’nin baraj sorunu var yalanıyla CHP’nin bitirilmek istendiğine dikkat çeken Kamer Genç; alandakilere ‘tuzaklara kanmayın ve de bildiğinizden şaşmayın’ çağrısı yaparak şunları söyledi:

“Bunların istedikleri şu; Kemal Kılıçdaroğlu’nu yok etmek. Birileri diyor ki efendim bu Kemal Kılıçdaroğlu beceremez. Yahu bir söyle de bilelim niye beceremez? Bu kişinin şimdiye kadar eline bir imkan verdiniz mi? Vermediniz. CHP’nin Genel Başkanıdır. Ön seçimde adaylarını belirledi. Herkese dedi ki; ey vatandaşlar adayınızı belirleyin. En demokratik şekilde yoluna devam etti. Şimdi bize düşen bu insanımıza sahip çıkmaktır. Ona sahip çıkarsak geleceğimize, ülkemize, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne sahip çıkacağız. Bir hesapları var bunların değerli dostlar. Seçimde mümkün olduğu kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nin oyunu düşürmek, hemen arkasından kurultaya gitmek ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu Genel Başkanlık’tan düşürmek. İşte buna müsaade etmek istemiyorsanız hepiniz birer fert olarak çalışacaksınız ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na sahip çıkacaksınız. Biz birbirimize destek olursak kimse bizim bileğimizi bükemez. Onun için sizden rica ediyorum size yapılan çizibizilere güvenmeyin inanmayın ve doğru bildiğiniz yoldan yürüyün. Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy verin Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu yıkmak isteyenlere gerekli dersi verin.”   

“TÜRLÜ ENTRİKALAR DÖNÜYOR AMA HEPSİNİ BOZACAĞIZ”

Türkiye’nin bölünmemesi için mücadele içerisinde olduklarını vurgulayan CHP Elazığ Milletvekili Adayı Feyzi Septioğlu; “Bugün Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlıktan seçim sonun düşürülmesi için türlü entrikaların döndüğü ve gündeme geleceği konuşuldu. Sizler ona sahip çıkacaksınız bizler de ona sahip çıkacağız. Buna mecburuz. Kemal bey Türkiye’nin Genel Başkanı Başbakanı olacaktır. Ülkemizi görüşünden, ırkından, mezhebinden dolayı 40 parçaya bölmeye kalktılar bölüyorlar. Biz bunun örneklerini Suriye’de görüyoruz yaşıyoruz. O milletin ne kadar mağdur olduğunu ve neleri kaybettiklerini hep beraber görüyoruz. İşte buna fırsat vermemek için, birliği beraberliği sağlamak için biz buradayız, biz Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasındayız.” dedi.

 

“YILDIZBAĞLARI’NDAN ‘BAŞBAKAN KEMAL’ HAYKIRIŞLARI”

CHP Elazığ 2’nci Sıra Milletvekili Adayı Yaşar Karabulut; miting alanındaki kalabalığa ‘Yoksulluğumuz var mı? İşsizliğimiz var mı? Gençlerimizin gelecek kaygısı var mı? Atanamayan diplomalı işsizlerimiz var mı? Bunların hepsi var. Biz bütün birikmiş sorunlarımızın çözümü için Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olmak zorundayız.” demesi miting alanındakilerin hep bir ağızdan ‘Başbakan Kemal’ şeklinde haykırmasıyla yanıt buldu.

 

“İKTİDARA GELEBİLMEMİZ İÇİN HER OYA İHTİYACIMIZ VAR ”

Miting alanındakilere seçimlere az bir zaman kala görev veren CHP Elazığ 3’ncü Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Yavuz ise; “Sizler adaletli insanlarsınız. Sizler vefalı insanlarsınız. Şu alanı doldura her kişi 7 Haziran günü adaletinizi vefanızı göstererek Cumhuriyet Halk Partisi’ni tek başına iktidara taşıyacaksınız. Ama sadece oy vermeniz yetmez. 7 Haziran’da iktidara gelebilmemiz için her oya ihtiyacımız var.  Sadece oyunuz yetmez, ev ev kapı kapı gezerek Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmalıyız. 90 yıllık hasrete son vermemiz için görev sizde.” diyerek alandakilerden söz aldı. 

 

“GİDERSEK DE BERABER BATARSAK DA BERABER!”

Kılıçdaroğlu’nun bindiği gemide ya batar ya çıkarız vurgusu yapan CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe de; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin başına 100 yılda bir bir insan geldi. Biz Kemal Kılıçdaroğlu’nun yüzünü başını eğer Tayyip’e karşı eğersek yazıklar olur bize. Biz başta bulunan Tayyip Erdoğan’a Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ezdirmeyeceğiz aksine Kemal Kılıçdaroğlu’na büyük bir oy vererek Başbakanlığın yolunu açacağız. Bizim başka bir çaremiz de yok. Bu seçimler bizim varlığımızın veya yokluğumuzun seçimi bunu iyi bilin. Herkesin bir gemisi olabilir, herkesin bir kayığı olabilir ama bizim kayığımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bindiği gemidir, bindiği kayıktır. Gidersek de beraber gideceğiz batarsak da beraber batacağız.” dedi.