CHP'DE 'DÜN DÜNDÜR' DÖNEMİ

CHP'DE 'DÜN DÜNDÜR' DÖNEMİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP varsa, siyasette malzeme eksikliği çekmez bu ülke ve medya. CHP'nin toplumsal hafızayla dalga geçercesine ve gidişata göre değişen açıklamalarına bir yenisi daha eklendi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP'nin muhalefetine rağmen envantere eklenen S-400 hava savunma sisteminin aslında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun istemesiyle alındığını öne sürdü.

Oysa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, S-400 konusunda katıldığı her program ve toplantıda, ''S-400 niye alındı kimse bilmiyor'' şeklinde sözlerle Türkiye'nin attığı olumlu adımların karşısında yer alan bir siyaset izlemişti.

Bu açıklamalarıyla toplumsal hafıza ile alay eden CHP Sözcüsü Faik Öztrak, belkide  yaşa bağlı ciddi sağlık sorunları, OKB bozuklukları ve hafıza problemleri yaşıyor olabilir. Genel Başkanının S-400 gibi önemli bir konudaki açıklamalarını yok sayıp, bu önemli hamlede, “biz de istedik” ayaklarına yatmaları aslında yapılan işin doğru olduğunun da bir teyidi ve itirafı oldu.

CHP gibi kendi beyanlarını sık sık yalanlatıp boşa ve açığa düşen bir parti siyasi arenada olduğu sürece Ak Parti daha uzun süre bu ülkeyi yönetmeye devam edecektir.