CHP Baskil Belediye Başkan Adayı Veli Baygeldi Milletvekili Gürsel Erol  Baskil İlçesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

CHP Baskil Belediye Başkan Adayı Veli Baygeldi seçim çalışmalarına devam ediyor.

CHP Baskil Belediye Başkan Adayı Veli Baygeldi Milletvekili Gürsel Erol  Baskil İlçesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinleyen Başkan Adayı Veli Baygeldi, projelerini anlatarak 31 Mart yerel seçimlerinde destek istiyor.

Seçim çalışmaları kapsamında CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve CHP Baskil Belediye Başkan Adayı Veli Baygeldi halk buluşmaları kapsamında Baskil ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

CHP Baskil Belediye Başkan Adayı Veli Baygeldi Milletvekili Gürsel Erol  Baskil İlçesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

VELİ BAYGELDİ’Yİ SEÇİN BENDE ONUN ARKASINDA DURAYIM

CHP Milletvekili Gürsel Erol, “Her belediye başkanın yönetim başkadır. Eğer halinizden memnunsanız diyorsanız ki biz bu toz toprak içerisinde yürümeye gitmeye alışığız. Hiçbir şeye de ihtiyacımız yok hizmet ede gerek yok. Baskil bu haliyle kalsın biz yeniden Ak Parti’nin devam etmesini istiyoruz diyorsanız bu sizin takdirinizdir biz saygı gösteririz. Deriz ki vatandaş bu yönetim anlayışını benimsemiş kabul etmiş belediyecilik bu şekilde yürüyor. Veli sende kendini daha fazla yorma vatandaşın insiyatifi bu, tercihi bu, herkes istediği gibi yaşar ama derseniz ki şu ilçeye bir, el atın burayı gerçekten bir ilçe yapın yollarımızı yapın parklarımızı yapın insanlarımıza yardım edin diyorsanız Veli Baygeldi’yi seçin bende onun arkasında durayım tüm belediyelerimizi buraya seferber edeyim. Bu ilçede eğer hizmet istiyorsanız Veli Başkanı seçin bizde size hizmet etmeye burada devam edelim yaşantınıza katkı sunalım bu sizin yararınıza sonuç itibariyle bu taktirde sizin sandığa gittiğinizde elinizi vicdanınıza koyun” ifadelerini kullandı.

KİMSE KİMSEYİ TEHDİT EDEMEZ

kimse kimseyi tehdit edemez diyen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “hiçbir seçilmiş belediye başkanı seçim bölgesi içerisinde hiç kimsenin yaşamını tehdit edemez tam tersine belediye başkanı kamu görevi görürken aynı zamanda o ilçenin gönül adamıdır tam tersine insanlar arasında kırgınlık küskünlük varsa onları barıştıracak kişidir akil adamdır gönül adamıdır ama Külhan bey gibi davranıp ben burada istediğimi yaparım mantığına anlayışına sahipse valla senin karşına öyle bir dikilir öyle bir tokat sallarım ki yerinden kalkamazsın öyle bir dünya yok kimse kimseyi tehdit edemez. Kimse kimsenin hakkını gasp edemez neden hepimiz hemşeriyiz cenazede düğünde bayramda bir aradayız iyi günde kötü günde bir arayız seçim bitecek yine bu sokaklarda bir birinizi göreceksiniz bir birinize sarılacaksınız öpeceksiniz hal hatır soracaksınız bir seçim için ilçeyi kutuplaştırmanın bir anlamı var mı? bu yakışır mı bir belediye başkanına yakışmaz onun için ben uyarıyorum bu doğru bir hareket değildir bu hareketi bir ilçenin birlikteliğine bir ilçenin hoş görüsüne zarar verecek bir davranıştır. Belediye başkanının eğer böyle bir davranışı kendi bilgisi dahilinde yapılan bir davranışsa çıkıp Baskil halkından özür dilemidir”   dedi.

RAMAZAN AYINDAYIZ TAŞIMA OY HELAL MİDİR HARAM MIDIR?

CHP Baskil Belediye Başkan Adayı Veli Baygeldi yaptığı konuşmada, “Bu iki yapı memlekete çivi çakamaz çakacakları tek çivi afişleri astıkları ağaçlara çaktıkları çivilerdir. Doğaya saygı yok İnsana saygı yok milliyetçilik yok, bunların milliyetçiliği sözdedir. Sahte kalabalıkları toplayalım Elâzığ’dan Bingöl’den Malatya’dan Diyarbakır’dan miting yapalım görsel şov yapalım biz güçlüyüz de güçlüyüz kardeşim bizim böyle bir sahtekarlığa ihtiyacımız yok bize Baskil’in yerli halkı yeter. Ramazan ayındayız taşıma oy haram mıdır halel midir? Kim taşıma oy getirmişse o günahın ortağıdır. Bizim bir tane bile taşıma oyumuz yok biz hangi oylara talibiz memleketimizi gerçek Baskil evlatlarının burada yaşayanların oylarına talibiz. Adam geliyor Diyarbakır’dan Bingöl’den Urfa’dan beş dakikada oyunu kullanıp beş yılda daha Baskil’i geri götürmenin peşinde ve bunun planını yapmış bu helal midir haram mıdır?” dedi.