Çevre ve Şehircilikte Doğru İsim

Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü görevine aynı kurumda İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Fatih Önalan atandı.

Çevre ve Şehircilikte Doğru İsim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehri ve şehrin sorunlarını bilen, insanların beklentilerine vakıf bir isim olan Önalan’ın özellikle deprem sonrası en önemli kurum olarak öne çıkan ve birçok sorunun yaşandığı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü görevine atanması önemli bir kazanım oldu.

Yıllardan beri bu kurumda görev yapan, doğrular yanında yanlışları ve eksiklikleri de gören hemşerimiz Fatih Önalan’ın  biriken sorunları kısa süre içerisinde çözerek halkın takdirini kazanması bekleniyor.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde yaşanan bu görev değişikliği yeni bir heyecan yarattığı gibi, kendi görev ve sorumluluk alanlarında ciddi bir başarı ortaya koyamayan ve koyamamakta ısrar eden diğer kurumlarda da yaşanması bekleniyor.

Herhangi bir kuruma büyük umutlarla atanan ancak atandıktan sonra uzun yıllar  geçmesine rağmen herhangi bir varlık gösteremediği için devletin sırtında kambur olan bazı  bürokratların yerine, hizmet heyecanı ve projeleri olan isimlerin atanması Ak Parti hükümeti ve milletvekilleri için de önemli bir kazanım olacak. 

Umarız değişim devam eder ve şehre yeni bir hizmet heyecanı gelir.