Çetin İnşaat'tan örnek davranış

İlimizde bugüne kadar depremler öncesi ve sonrası okul yapan çok sayıda hayırsever iş insanı hemşerimiz oldu.

Çetin İnşaat'tan örnek davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Depremler öncesi; Karakaya Ailesi, Kolin İnşaat, Gül İnşaat, İbrahim Gök, Veysel Demirci, Gönül ve İhsan Tangülü, Yıldırım Holding, Mehmet Vehbi Bilgin ve daha çok sayıda hayırsever hemşerilerimiz okullar yaparak eğitimin hizmetine sundular.

2020 depremi sonrası ise İbrahim Taşel, Burak Soylu, Gönül Kazancı gibi isimler de okul yaparak eğitime katkı sunmuşlardı.

Son olarak ilimiz ve ülke genelinde önemli projelere imza atan Çetin İnşaat, Palu ilçemizde bir okul yapma kararı aldı.

Hayırsever iş insanı Mehmet Çetin’in sahibi olduğu Çetin İnşaat tarafından Elazığ’ın Palu ilçesinde hibe olarak yapılacak 12 derslikli ortaokul binasının protokolü imzalandı.

Öncelikle bugüne kadar eğitim gibi hayırlı ve önemli bir alanda okul yaparak devletimize katkı, milletimize de hizmet eden değerli hayırseverlerimizle gurur duyduğumuzu ifade edelim.

Birçok alanda yatırım ve hayırlı işler yapılabilir ama bunların en kalıcısı ve nesillerimize hizmet edip yeni bir gelecek kurmamızda en önemli yatırım olan okul yapmalarını takdirle karşılıyoruz.

Bu kervana Çetin İnşaatın da dahil olması ve bu konuda önemli bir fedakârlık göstererek Palu’da ihtiyaç duyulan 12 derslikli bir okul yapmalarından dolayı firma sahibi ve iş insanı Sayın Mehmet Çetin’e teşekkür ediyoruz.

Darısı diğer firmalarımızın başına olsun.