Cengizhan'dan Sitem Dolu Veda!

Elazığspor'un ara dönemde yollarını ayırdığı ancak geçtiğimiz günlerde bir kez daha Elazığ'a gelen Cengizhan Akgün sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla camiaya veda etti.

Cengizhan'dan Sitem Dolu Veda!

Elazığspor’da transfer tahtasının açılmaması sonrası yolların ayrılmasına rağmen bir kez daha Elazığ’a gelen ve altyapıyla çalışmalara katılan Cengizhan Akgün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla camiaya veda etti. Cengizhan açıklamasında; “Sezon başında büyük bir heyecanla ay yıldızlı çayda çıra armayı yeniden giymenin mutluluğunu yaşadım. Bende yeri çok farklı olan bu büyük camiada çok güzel günlerim geçti. Bugün ise istemeden de olsa bu büyük camiaya veda etmek zorunda bırakıldım. Futbolcu ilişkisinin yanında kulübe zerre faydası olmayan kişi ve kişiler çok iyi bilmelidir ki, kimse Elazığspor'dan üstün değildir. Şahsımı sanki ben oynamak istemiyormuşum gibi algılarla karalatmak isteyenler, şahsi çıkar ve menfaatleri doğrultusunda hareket ederek, bu kulübe en büyük zararı kendileri vermektedirler.
Futbol bilgileri olmamakla beraber egolarını tatmin etmek isteyen bu kişileri Allah'a havale ediyorum.
Değerli Elazığspor Camiası;
Buradan her daim bana desteklerini esirgemeyen Büyük Elazığspor taraftarlarına haklarını helal etmelerini istiyorum. Şampiyonluk yolundaki takım arkadaşlarıma ise kalan haftalarda canı gönülden başarılar diliyorum. Ayrılıklarda sevdaya dahildir diyor, hepinizi Allah'a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ağırlıklı olarak yedek kulübesinde kalan Cengizhan, 13 maçta 4 gol attı.