CEMAATİ CANAVARA KİM DÖNÜŞTÜRDÜ!

Son 30 yıla baktığımızda sağ-sol, iktidar-muhalefet ayırt etmeksizin tüm siyasi partiler ve genel başkanları cemaatin sayısal nüfuzundan, medya organlarından ve devlet içindeki g&u

CEMAATİ CANAVARA KİM DÖNÜŞTÜRDÜ!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son 30 yıla baktığımızda sağ-sol, iktidar-muhalefet ayırt etmeksizin tüm siyasi partiler ve genel başkanları cemaatin sayısal nüfuzundan, medya organlarından ve devlet içindeki gücünden istifade edebilmek, seçimlerde bu gücü ve oluşumu kendi lehlerine çevirebilmek için bu yapıyla kol kola girdiler, karşılıklı olarak bir birlerinden çıkar ve rant elde ettiler.

Kendi ali menfaatleri için milletin çıkarlarını ve milleti görmezden gelerek kurban ettiler. Bizler kazanalım günü kurtaralım da gerisi ne olursa olsun mantığıyla hareket ettiler.

Gelen Hoca efendi giden hoca efendi dedi el etek öptü. O zaman da söyledik arkadaşlar; '' bakın bu adı geçen dini yapı hakkaniyete aykırı hareket ediyor. İslam'ı kullanıyorlar ama din ne diyor ise tam aksi istikamette hareket ediyor '' dedik ve sözlerimize devam ettik.

'' Bu camiada kul hakkına girme var, torpille işe yerleştirme var, adam kayırma var, sınav sorularını çalıp hırsızlık yapma var, devlet kurumlarını ele geçirme var, gariban anadolu çocuklarının hakkını gasp etme var. Yetimin, öksüzün kazanımlarına göz dikme var. Devlet ve bürokraside gücü kullanıp istediği kişi ve zümreleri sindirme var. Haksız kazanç elde etme var, dini bir oluşuma aykırı örgütlenme bilinci var. Dini bir oluşumun sınırlarının dini işlevlerle sınırlı kalmasını hatta diyanet varken bu dini oluşumların bu denli gelişi güzel oluşmamasını yada diyanet eliyle denetlenmesini söyledik. Aksi durumda bu kimselerin en başta dine ve gerçek muhafazakar ve mütedeyyin kitleye zarar vereceğini, insanların gerçek DİNDAR kimselere bakışlarının değişeceğini ifade ettik '' vs vs biz söyledik biz dinledik.

Şimdi dün kol kola girip Gülen ile resim çektirme yarışına girenler bugünlerde cemaate taş atma yarışına girmişler! Hemde anı ölümsüzleştirmek iktidara şirinlik yapmak, durumdan rant devşirmek için fotoğraf makinaları ve kameralar eşliğinde.

Dün eğer kendi çıkar ve menfaatlerinden önce hakkı ve adaleti uygulayıp toplum menfaatlerine hizmet edilmiş olunsaydı, yaptıkları yanlışlar karşısında 3 maymunu oynanmasaydı bu canavar bu kadar büyütülmese idi toplum ve millet bu sıkıntılı süreci yaşamamış olacaktı.

Dün cemaatin kapısında kul olma yarışına girip şimdi taş atma kuyruğuna girenler hiç samimi değiller ve kusura bakmasınlar sadece mide bulandırıyorlar. Şuan güç dengesi değişecek olsa eminim yine rüzgâr gülü gibi dönecekler!! Yazık hemde çok yazık olayın faturası malesef yine halka ödettirildi!!