CEMAAT ''İMAMSIZ''NAMAZ KILIYOR

İmamların görev değişikliği ve Hıdır Baba Cami Müezzinin vefatından dolayı kadroda boşluk olduğunu ifade eden vatandaşlar''Gerekli yerlere başvurmalarına rağmen halen bir son

CEMAAT ''İMAMSIZ''NAMAZ KILIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İmamların görev değişikliği ve Hıdır Baba Cami Müezzinin vefatından dolayı kadroda boşluk olduğunu ifade eden vatandaşlar;’’Gerekli yerlere başvurmalarına rağmen halen bir sonuç alamadıklarını’’iddaa etti.

‘’KADROLARDA BOŞLUK YAŞANIYOR’’

İmam ve Müezzin olmamasından dolayı namazları kendi aralarından seçtikleri kişilerin kıldırdığını dile getiren vatandaşlar, sözlerine şöyle devam etti:’’Beldemiz Sanayi Mahdigeresi Hıdır Baba Camisi’nin Müezzini,Cumhuriyet Mahdigeresi Ensar Cami ve Merkez Mahdigeresi Merkez Camisi’nin imamı şuan yok. Görev değişikliği ve vefattan dolayı şuan bu camilere atama yapılmadı. Bizler de camilerimizde kadro boşluğu olmasından dolayı gerekli yerlere durumu bildirdik. Şuan için herhangi bir atama yapılmadı. Namazlarımızı kendi aramızdan seçtiğimiz arkadaşın imamlık yapması sayesinde kılıyoruz. İnşdigerah en kısa süre de bu kadro boşluğu giderilir ve atamalar gerçekleşir.’’diye ifade etti.

‘’MERKEZ CAMİSİDE İMAMSIZ KALDI’’

Ayrıca Yazıkonak Merkez Mahdigeresi Merkez Camisinde de görev değişikliği yüzünden imamın olmadığı ve en kısa zaman da atamaların yapılması için belde halkının yetkililere durumu yazılı olarak bildirdiği belirtildi.