Casuslar savaşı

İran'ın 'ABD ve Rusya'yı bilgilendirdik' diyerek İsrail'i süpersonik Fettah-1'lerin de aralarında olduğu 200 füzeyle vurduğu misilleme saldırısı sırasında dikkat çeken bir görüntü kaydedildi.

Casuslar savaşı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demir Kubbe savunma sistemini delen füzelerin hedeflere düştüğü anlarda binlerce İsrailli panik içinde sığınaklara akın ederken bu kişilerden birinin İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu olduğu iddia edildi. Kabine üyelerinden birinin sızdırdığı iddia edilen görüntü İsrail'de yeni bir krizin fitilini ateşleyecek gibi.

Bu olay Netanyahu’nun saldırılardan korkarak sığınaklara koşmasından ziyade, onun bu halini çekip yayınlayan ve kabine üyesi olduğu iddia edilen kişinin konumu açısından önemli.

Geçtiğimiz gün yine bu köşede İran’ın İsrail ile mücadele için kurdukları yapının başındaki şahsın dahi MOSSAD ajanı çıkması, Heniyye ile Nasrallah’ın koordinatlarını da bir İranlı’nın verdiğini ifade edip “İran hain kaynıyor” başlığıyla bir yazı yazmıştık.

Ancak İsrail Başbakanı Netanyahu’nun bombalardan kaçarak panik halinde sığınaklara koşan aciz ve korkak halini çekip yayınlayan birinin kabine üyesi olduğu iddia edilince Filistin halkının da çok boş durmadığı, Netanyahu’nun en yakınına dahi adam soktukları gibi bir durum ortaya çıkıyor.

Görünen o ki bir fiili savaş bir de casuslar savaşı var. Ama bu konuda kimse MOSSAD’ın eline su dökemez. Ancak Filistin’in elinde ise cihat ve şehadet gibi ulvi silahlar var. Siz ne kadar modern silahlara sahip olursanız olun, birileri çıkar ve sizin en stratejik kurumunuzu başınıza yıkabilir. Bunun örneğini gördük mü tarihte? Evet gördük..