ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Yeni Mahalle Muhtarı Aytaç Özcan, 'Yeni muhtarlık binamız ile tahsilat büromuzun yapımına başlanıldı.'' dedi.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkan BAY/Elazığ Belediyesi, mahalle muhtarlarının hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha modern bir ortamda hizmet sunmalarına olanak sağlamak amacıyla muhtarlık ofislerinin fonksiyonunu artırıyor.

 

MUHTARLIK VE TAHSİLAT BÜROSU YAN YANA OLACAK

Bu doğrultuda belediye, mevcut haliyle yaklaşık 40 metrekarelik alana sahip muhtarlık ofislerini 100 metrekare olacak şekilde yeniden inşa ediyor.

Kısa sürede hayata geçirilecek çalışmaların neticesinde vatandaşlar elektrik, su, doğalgaz ve telefon tahsilatlarını da muhtarlık ofislerinin yanına inşa edilecek yeni bürolardan tahsil edebilecek.

ÇALIŞMALAR 15 GÜN ÖNCE BAŞLADI

Konu ile ilgili Hakimiyet Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Yeni Mahalle Muhtarı Aytaç Özcan, “Yaklaşık 15 gün önce çalışmalar başladı. Şuan için Elazığ’da 4 tane muhtarlık ile tahsilat bürosu yan yana yapılacak. Bu mahalleler Sürsürü, Doğukent, Ulukent ve Yeni Mahalle’dir. Kısacası pilot mahalleler.’’ dedi.

VATANDAŞLAR BAŞKA ŞUBEYE GİTMEYECEK

Özcan, “Muhtarlık ve tahsilat bürolarının ihale sürece 5 aydır. Yeni yapılacak yerimizde muhtarlık binası ve tahsilat bürosu olacak. Elektrik, su, doğalgaz ve telefon tahsilatı bu bürolardan yapılacak. Vatandaşlar başka şubeye gitmeden bizim büromuz da faturalarını rahatlıkla yatırabilecek.’’ dedi.

YAPILAN HİZMETİ TAKDİR EDİYORUZ

Yapılan hizmetin önemli olduğunu ifade eden Muhtar Özcan, “Bu hizmet mahallemiz için çok iyi oldu. Mahalle sakinleri faturalarını kendi mahallesinde bulunan büroda ödeyecek. Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyoruz. Yeni Mahalle olarak bu hizmetten çok memnunuz.’’ diye konuştu.

TAZİYE EVİ MAHALLEMİZDE YAPILACAK

Yeni Mahallenin imarı hakkında da bilgiler veren Muhtar Aytaç Özcan, “İmarımız Belediyeden geçti. Büyük ihtimal ile Belediye Meclisinde bu ay onaylanacak. Ayrıca Başkanımız bize bir taziye evi sözü vermişti. Bu yıl içinde yapılacak. Taziye evi Yunus Emre Bulvarı’nda Leylekli Park olarak bilinen alanda yapılması planlanıyor.’’ dedi.