Çalışana Promosyon Desteği

Kamu kurumları ve özel firmalarda çalışan personelin maaş ve özlük haklarını kapsayan ücretleri ile kurumların hesap hareketlerinin bir bankada işlem görmesi amacıyla ilgili banka ve çalışanlar arasında yapılan promosyon anlaşmaları, ekonomik sorunlar yaşayan personelin bir nebze de nefes almalarını sağlıyor.

Çalışana Promosyon Desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplu iş sözleşme görüşmelerinin başlaması arifesinde  Elazığ Belediyesinde çalışan yaklaşık 2700 personelin maaşları ve kurumun hesap hareketlerinin işlem göreceği bankayı belirlemek amacıyla yapılan promosyon ihalesi sonuçlandı.

Elazığ Belediyesi Başkan yardımcıları, Özel Kalem Müdürü, Mali Hizmetler Müdürü ve sendika temsilcilerinin katıldığı açık ve şeffaf ihale sonuçlandı ve 5 yıllık süre için bir defalığına olmak üzere her bir personele 25.100 TL ödenmesi sağlanmış oldu.

Elazığ Belediyesi personeli ilgili banka tarafından ödenecek 25.100 TL ile belki bir nebze nefes alacak. Ama asıl ve sürekli bir kazanımı yine bu günlerde başlayacak Toplu iş sözleşmeleriyle elde etmiş  olacak. Asgari ücrete ve diğer çalışanlara temmuz ayında yapılacak zamların da göz önünde bulundurularak gerçekleştirilecek görüşmelerden işçilerin alın terinin karşılığının verileceği konuşunda personelin Başkan  Şerifoğulları’na güveni tam.