CAJIC GAKGOŞ OLUYOR!

 

Bordo-beyazlı yönetim Dukla Prag'dan Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Aldin Cajic'le anlaşma aşamasına geldi

CAJIC GAKGOŞ OLUYOR!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Bordo-beyazlı yönetim Dukla Prag'dan Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Aldin Cajic'le anlaşma aşamasına geldi. İki dönemlik transfer yasağı cezasının sona ermesiyle kolları sıvayan Elazığspor yönetimi, eksik görülen mevkilere takviye yapmak için harekete geçti. Teknik heyetin de raporuyla sezonun ilk yarısında yaratıcı bir orta saha oyuncusunun eksik olduğu kanısına varan transfer komitesi bu doğrultuda Çek Cumhuriyeti Süper Ligi ekiplerinden Dukla Prag'ın Boşnak orta saha oyuncusu Aldin Cajic'le bağlantıya geçti ve görüşmeler olumlu sonuçlandı. Bayram Bektaş'ın geçtiğimiz yıl da çok istediği ancak yüksek maliyeti nedeniyle kadroya katılamayan Cajic'in yerine Xanthi'den Cleyton transfer edilmişti. 

Transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle resmi sözleşme imzalanamayan 24 yaşındaki futbolcuyla ön protokol imzalayan Elazığspor yönetiminin gerekli girişimleri tamamlayıp transfer tahtasını açtıktan sonra Cajic'i kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.
CAJİC KİMDİR?
11 Eylül 1992'de Bosna Hersek'in Konjic kasabasında dünyaya gelen Cajic, futbola ülkesinin FK Radnik Hadzici takımında başladıktan sonra Sparta Prag altyapısına transfer oldu. 2010-2011 sezonu başında bir başka Çek ekibi Teplice'yle anlaşan Cajic, dört yıl burada forma giydi. 2014-2015 sezonu başlarken şu anki kulübü Dukla Prag'ın yolunu tutan başarılı orta saha oyuncusu, kısa sürede kendini ispatladı ve 11'in vazgeçilmezlerinden oldu. Dukla Prag'da üçüncü yılını geçiren Cajic'in kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.