C Antrenör Kursu devam ediyor

İlimizde düzenlenen Antrenör Gelişim Seminerine Mustafa Kervan'ın İsmi Verildi Haber: Turan Yılmaz / Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şubesi tarafından organiz

C Antrenör Kursu devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizde düzenlenen Antrenör Gelişim Seminerine Mustafa Kervan’ın İsmi Verildi

Haber: Turan Yılmaz / Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şubesi tarafından organize edilen ilimiz futbolunun duayen isimlerinden biri olan Mustafa Kervan’ın adının verildiği C Antrenör Kursu, devam ediyor.
11 Ağustos’ta başlayan ve 23 Ağustos’a kadar devam edecek olan kurs, İl Özel İdaresi Spor Kompleksi’nde gerçekleştiriliyor.
TFF Teknik Eğitmeni Mehmet Ekşi ve Asistan Teknik Eğitmen Serhat Sütlü idaresinde devam eden kursun dünkü bölümünde teorik uygulamalar üzerinde duruldu.
Elazığ ve çevre illerden toplam 30 kursiyerin eğitim gördüğü C Antrenör Kursu ile ilgili bilgiler veren TÜFAD Elazığ Şubesi Başkanı Münir Yılmaz, kursa ismi verilen Mustafa Kervan’ın hiçbir menfaat beklemeden yıllarca ilimiz futboluna hizmet ettiğini bu nedenle de ahde vefa örneği gösterdiklerini söylerken, kursun düzenlenmesinde kendilerine destek olanlara teşekkür etti.
Mustafa Kervan ise yaptığı konuşmada, antrenör kursuna isminin verilmesi nedeniyle TÜFAD Elazığ Şubesi Başkanı Münir Yılmaz’a teşekkür ederken, özgeçmişi ile de ilgili bilgiler verdi. Daha sonra ise kursta eğitim gören antrenör adaylarına, TFF eğitmenleri Mehmet Ekşi ve Serhat Sütlü tarafından teorik bilgiler verildi.