Büro Memur-Sen Başkanı Şimşek 'Sesimiz Duyulana Kadar Eylemlere Devam Edeceğiz'

Büro Memur-Sen Elazığ İl Başkanlığı tasarruf tedbirleri paketi nedeniyle yargı eliyle kamu çalışanlarının  alınan kazanımları söz verildiği halde hayata geçirilmeyen talepleri nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.

Büro Memur-Sen Başkanı Şimşek 'Sesimiz Duyulana Kadar Eylemlere Devam Edeceğiz'

Büro Memur- Sen Elazığ İl Başkanı Zülküf Şimşek bir basın açıklaması yaparak söz verildiği halde taleplerinin yerine getirilmediğini söyledi.

Basın açıklamasına Memur- Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, İşkur İl Müdür Yardımcısı Mehmet Karataş ve Büro Memur-Sen üyeleri katıldı. Başkan Şimşek Yaptığı açıklamada "Bugün burada bu toplantıyı düzenlememizin sebebi; tasarruf tedbirleri paketi, yargı eliyle kamu çalışanlarının cebinden alınan kazanımlar, söz verildiği halde hayata geçirilmeyen taleplerimizi değerlendirmek ve eylem takvimimizin ikinci aşaması olan kitlesel basın açıklamasını gerçekleştirmek, dilekçe kampanyamızı başlatmaktır" dedi.

Büro Memur-Sen Başkanı Şimşek 'Sesimiz Duyulana Kadar Eylemlere Devam Edeceğiz'

BUGÜN İTİBARİYLE EYLEM TAKVİMİ BAŞLATIYORUZ

Şimşek " Hak, adalet ve demokrasi bilinciyle görevimiz; temsil ettiğimiz tüm kamu görevlilerinin haklı taleplerinin sesi olmak için çalmadık kapı bırakmamak ve yasaların tanımladığı görev, sorumluluk ve izinler çerçevesinde bugün itibarıyla bu taleplerimiz için eylemlilik sürecini başlatıyoruz.

Daha önce de böyle bir süreci yaşadık; yollara, meydanlara indik ve mücadelemiz sonrası kazandık. Şimdi yeniden ülke genelinde bir eylem takvimini bugün itibarıyla başlatıyoruz" diye konuştu.

BOLU'DAN ANKARA'YA YÜRÜYECEĞİZ

Şimşek " Belirlediğimiz tarihe kadar bu taleplerimizin gerçekleşmemesi halinde, yürüme eylemi gerçekleştireceğiz.

3600 Ek gösterge talebimizi, 3 milyon 600 bin adım atarak Bolu’dan Ankara’ya yürüyerek tekrar gündeme taşıyacağız. Yürüdük, yine yürürüz. Yeter ki kamu görevlilerinin kazanımları gasp edilmesin. Haklı talepleri kazanıma dönüşsün. Elimizden alınan kazanımlarımız geri verilinceye, taleplerimiz kazanıma dönüşene kadar mücadele etmekten vazgeçmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.