Burak Özgül: 'Partimize Teveccüh Çok Yüksek'

İyi Parti Elazığ Belediye Başkanı Burak Özgül, Elazığlı vatandaşların partilerine ve şahsına teveccühlerinin çok yüksek olduğunu ifade ederek ' Seçime sayılı günler kaldı. Seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah ilimizde ve ülkemizin çok sayıda şehrinde iyi kadrolar göreve gelecek' dedi.

Burak Özgül: 'Partimize Teveccüh Çok Yüksek'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, seçim çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

İyi Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, teşkilat üyeleri ve İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, Elazığ Ahde Vefa Derneği Başkanı Burhanettin Özdoğan ve dernek üyelerini ziyaret etti.

Burak Özgül: 'Partimize Teveccüh Çok Yüksek'

Daha sonra, teşkilat üyeleri ve Başkan Adayı Burak Özgül, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Özer Tapan ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.

İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, ziyaretlerde dernek üyelerine kendisi ve projeleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Burak Özgül: 'Partimize Teveccüh Çok Yüksek'

“VATANDAŞLARIMIZIN GENEL BAŞKANIMIZA GÜVENİ TAM”

Elazığlı vatandaşların İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e güvenlerinin tam olduğunu ifade eden İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, “Seçim çalışmalarımıza aralıksız şekilde devam ediyoruz. Elazığ Ahde Vefa Derneği ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Elazığ Şubesini ziyaret ettik. Burhanettin Özdoğan, Özer Tapan başkanlarıma ve dernek üyelerimize bizleri en iyi şekilde ağırladıkları için çok teşekkür ediyorum. Biz, her kesimin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Projelerimizi ona göre hazırladık. Allah’ın izniyle göreve gelirsek ilimiz için gece gündüz çalışacağız. Elazığlı vatandaşlarımızın partimize ve şahsıma teveccühleri çok yüksek. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta seçim yarışını biz kazanacağız” ifadelerine yer verdi.