Buradan Ekmek Çıkmaz

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ile İstanbul Süleymaniye'de görüşmesi, siyasi kulisleri hareketlendirmiş.

Buradan Ekmek Çıkmaz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Albayrak'a Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati'nin eşlik etmesi yeniden bakanlığa döneceği yönünde yorumlanmış.

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Ak Parti içinde bakan yardımcısı olmasının da ötesinde önemli bir isim. Ve yine Nebati, hemen herkesin dostluğunu kazanmış da bir teşkilatçı isim.

Uzun süre görüntü vermeyen ve nerede olduğu bilinmeyen Albayrak’ın aylar sonra Nebati ile görüntü vermesi elbette yorumsuz bırakılacak ve kulislerde konuşulmayacak bir konu değil. Ancak sadece Berat Albayrak değil, Ak Partide eski isim ve yüzlere yeni dönemde çok yer olmayacak. 

Hem parti tabanı hem de genel olarak seçmen eski yüzleri görmek istemiyor. Şimdiye kadar Erdoğan’ın hatırına oy verilen eski yüz ve siyasetçilere, yapılacak seçimlerde artık hatır da gözetilmeyecek ve kesinlikle oy verilmeme gardının alındığı bir siyasi atmosferin olduğu bu buluşmalar, sohbetten öte bir anlam taşımaz.

Halkın gündemi çok farklı, yıpranmış yüz  ve isimlerden çok uzak.