BULUT'UN BAKANLIK ZİYARETLERİ

BULUT'UN BAKANLIK ZİYARETLERİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimiz Ak Parti Milletvekili Metin Bulut, bakanlıklar nezdindeki görüşmelerini sürdürüyor. Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal'ı makamında ziyaret ederek ilimizdeki yatımlar ve ödenek konusunda verimli görüşmeler yapan Metin Bulut, dün de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Başta afete maruz kalan Maden ilçemizin son durumu ve yapılabilecekler hakkında istişarede bulunduklarını ayrıca Elazığ ilimizin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nı ilgilendiren taleplerini Bakana ilettiğini sosyal medya hesabından duyuran Ak Parti Milletvekili Metin Bulut’un gerçekleştirdiği üst düzey ziyaretlerle şehrimizin tıkanan birçok sorununun da çözüleceği ifade ediliyor.

Milletvekili Bulut’un genel merkezdeki Teşkilat Başkan Yardımcılığı ile MKYK gibi önemli görevleri gereği ve bakanlar tarafından yakından tanınıyor olması avantajını da arkasına alıp bizzat inisiyatif kullanarak gerçekleştirdiği bu çalışmalarını takdir ediyor, sonuçlarının şehrimiz için de faydalı olacağına inanıyoruz.