Elazığspor'da hedef 3 puan

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Derince maçından dönmelerinin ardından Nazilli maçına hazırlıklarının başladığını belirtti.  

Elazığspor'da hedef 3 puan

Yenihayat "Hafta başı döndük Derince maçından. Ertesi gün Nazilli maça hazırlıklarına başladık. Cumartesi olduğu için izin vermedik. Takıma rakiple alakalı çalışmalarımızı maça göre yapıyoruz" dedi.

TAKIMIN EKSİKLERİNE YÖNELİK ÇALIŞMALAR

Takımın eksiklerini belirleyip bunları gidermeye yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini söyleyen Yenihayat, "Tespitlere göre bizim eksiklerimize göre oyunun içerisinde onları tamamlamaya çalışıyoruz. O anlamda verimli bir hafta oldu." şeklinde konuştu. Hafta sonunda yapılacak maç için hazır olduklarını da ekledi.

Bülent Yenihayat'ın açıklamaları

TRANSFER GELİŞMELERİ

Bülent Yenihayat, Maksut ile ilgili görüşmelerin sürdüğünü ve kulüple ilgili ufak bir pürüzün çözülmeye çalışıldığını belirtti. Planlanmış başka bir transfer olmadığını ifade eden teknik direktör, "Bir fırsat transferi olursa değerlendiririz, ancak şu an öyle bir isim yok" dedi.

PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ

Yenihayat, her hafta daha iyi oynadıklarını ve takımdan memnun olduğunu ifade ederek, "Her geçen gün gelişiyoruz. Derince maçında Karaman maçına göre daha iyiydik. Taraftarımıza hoş gelecek futbol oynatmak istiyoruz ve doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum." dedi. Takımın beklentileri karşıladığını ve ilerleyen haftalarda daha da iyi olacaklarına inandığını söyledi.

Bülent Yenihayat'ın açıklamaları

Futbolcuların Açıklamaları

CİHAN CANPOLAT: "ÜÇ PUANI ALIP SEYİRCIMİZE ARMAĞAN EDECEĞİZ"

Elazığspor’un futbolcusu Cihan Canpolat, çalışmaların iyi gittiğini belirterek, "Bu hafta üç puanı alarak seyircimize armağan edeceğiz inşallah" dedi.

Bülent Yenihayat'ın açıklamaları

MÜCAHİT ÇIRA: "TARAFTARIMIZ ÖNÜNDE ÜÇ PUAN ALACAĞIZ"

Mücahit Çıra, hazırlıkların iyi sürdüğünü belirterek, "Gerçekten diğer iki maç olduğu gibi yine çok iyi hazırlanıyoruz. Bu hafta da taraftarımız önünde üç puan alacağımızı düşünüyorum. Şu an için bir sıkıntı yok" dedi.

HASAN EKİCİ: "TARAFTARIMIZI MUTLU ETMEK İSTİYORUZ"

Hasan Ekici, geçen hafta istedikleri sonucu alamadıklarını ancak bu hafta hazırlıkların çok iyi geçtiğini ifade ederek, "Bu maçta geçen haftayı telafi edip taraftarımızı mutlu ederek stattan ayrılmalarını sağlayacağız. Her zaman onların desteğine ihtiyacımız var" dedi.