Bülent Yenihayat: 'hak edenin kazandığı bir maç olsun'

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Vanspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Bülent Yenihayat: 'hak edenin kazandığı bir maç olsun'

Yenihayat, Vanspor’un grubun iddialı takımlarından biri olduğunu ve karşılaşmanın zorlu geçeceğini ifade etti. Ancak maçın keyifli geçeceğine inandığını belirten Yenihayat, gerginlikten uzak, sadece futbolun konuşulduğu bir maç istediklerini vurguladı.

"Zor bir maç olacak. Grubun iddialı takımlarından bir tanesi Vanspor. Ben keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. Futbol adına gerginliğin olmadığı, sadece futbolun konuşulduğu bir maç olmasını istiyoruz."

Yenihayat, analiz çalışmalarının tamamlandığını ve Vanspor’un artı ve eksileri üzerinde durduklarını belirterek, takımın sahadaki pratiğiyle hazırlıklarına devam edeceklerini söyledi. Vanspor’un oynayan bir takım olduğunu belirten Yenihayat, bu durumun kendilerine de uygun olduğunu belirtti.

Bülent Yenihayat: 'hak edenin kazandığı bir maç olsun'

"Bizde biraz önce analizden çıktık. Vanspor’la alakalı artı eksi nelerdir onun çalışmasını yaptık. Biraz sonra sahada neler yapabiliriz bunun pratiğini yapıp bu şekilde hazırlığa devam edeceğiz."

Elazığspor’un kapalı savunma yapan takımlara karşı oynadığını hatırlatan teknik adam, bu kez daha çok oynamaya çalışan bir rakiple karşılaşacaklarını söyledi. Maçı kazanarak dönmek istediklerini vurgulayan Yenihayat, hak edenin kazanacağı bir mücadele olmasını diledi.

"Kapalı savunmalı rakiplere karşı oynadık. Burada daha çok oynamaya çalışan bir takıma karşı oynayacağız. O anlamda da biz de o tarz bir takımız. İyi bir oyunla oradan kazanarak dönmek istiyoruz."

MEHMET ABLAY: "ÜÇ PUANI TARAFTARIMIZA ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ"

Elazığspor futbolcusu Mehmet Ablay, Vanspor maçı öncesi hazırlıkların iyi gittiğini belirterek, analiz çalışmalarından yeni çıktıklarını söyledi. Takım olarak iyi antrenmanlar yaptıklarını ifade eden Ablay, Vanspor deplasmanından üç puan alarak taraftarlara armağan etmek istediklerini belirtti.

Bülent Yenihayat: 'hak edenin kazandığı bir maç olsun'

"İyi hazırlanıyoruz. Şimdi daha yeni analizimizden çıktık. İyi antrenmanlar yapıyoruz. İnşallah oraya gidip üç puan alıp taraftarımıza armağan etmek istiyoruz."

EREN TÜRKKAL: "ZORLU BİR MAÇ OLACAK"

Elazığspor’un başarılı futbolcusu Eren Türkkal, ilk üç maçta istedikleri puanları aldıklarını ancak Derince maçında bir puan kaybı yaşadıklarını dile getirdi. Vanspor maçının zorlu geçeceğini belirten Türkkal, deplasmanda güçlü bir rakibe karşı oynayacaklarını ancak hazırlıkların sürdüğünü söyledi.

"İlk üç maçta istediğimiz puanları aldık. Derince maçında bir puan kaybımız oldu. Bu maç biraz zorlu olacak. Deplasman zor bir rakip ama biz çalışıyoruz."

Bülent Yenihayat: 'hak edenin kazandığı bir maç olsun'

ERCAN COŞKUN: "MAÇ MAÇ DÜŞÜNMEK LAZIM"

Elazığspor’un savunma oyuncusu Ercan Coşkun, takım olarak çok mücadele ettiklerini ve herkesin elinden geleni yaptığını ifade etti. Elazığspor’a başarılı olmak için geldiğini söyleyen Coşkun, Vanspor karşılaşmasından puan veya puanlar alarak yollarına devam etmek istediklerini belirtti.

"Öncelikle kendi performansımdan ziyade takım olarak çok mücadele ettik. Herkes elinden geleni yaptı. Vanspor maçımız var ve bu maçtan kesinlikle puan ve puanlarla ayrılmak istiyoruz."

Coşkun, teknik direktör Bülent Yenihayat ve yardımcı antrenörler eşliğinde hazırlıkların iyi geçtiğini, takımın keyifli bir şekilde antrenmanlarını sürdürdüğünü söyledi.

"Maç hazırlıklarımız Bülent hocamız eşliğinde güzel geçiyor. Hep ciddiyetli bir şekilde çalışıyoruz."