Bu Seçimin En Çalışkan İsimlerinden Biri: Av. Ömer Faruk Çelik 

Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanı yanında Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri de seçilecek. 

Bu Seçimin En Çalışkan İsimlerinden Biri: Av. Ömer Faruk Çelik 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meclis üyelerinden seçim çalışmalarına çok katılmayanlar olduğu gibi aylardan beri var gücüyle siyasi çalışmalar yapan isimlerde var. Bunlardan biri de Av. Ömer Faruk Çelik. 

Ak Parti’nin geçmiş seçimlerde görünmez kahramanı olan Av. Ömer Faruk Çelik, İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olduğu bu seçimlerde Ak Parti’nin yine en çok çalışan ve en çok gayret eden isimlerinden biri oldu. 

Elazığ siyasetinin sıra dışı bir ismi olarak Merkez İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde görünmeden, öne çıkmadan yaptığı çalışmalar ile dikkat çeken Av. Ömer Faruk Çelik, İl Genel Meclis Üyesi Adayı olarak girdiği bu seçimlerde de çalışmaları ile halkın desteğini ve beğenisini alan isimlerin başında geliyor. 

Merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya gelen Av. Ömer Faruk Çelik, merkez mahallelerde ise esnaf ve vatandaş ziyaretinin yanı sıra çay ocağı ve ev sohbetleri de yaparak seçmenlerle buluşmaya yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Av. Ömer Faruk Çelik, vatandaşlarla buluşmaya devam ederken bir yandan da seçim gününe yönelik çalışmaları sürdürüyor. 

Av. Ömer Faruk Çelik, seçim günü sandık başında görev alacak sandık görevlisi ve müşahit eğitimleri de yaparak sandık güvenliğinin en üst düzeyde sağlanması için gayret ediyor. 

31 Mart yerel seçim sürecinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile dikkat çeken Av. Ömer Faruk Çelik seçim sonrasının da en çok konuşulan isimlerden biri olacak gibi görünüyor.