Bu Şarkı Burada Bitmesin

Geçtiğimiz sezon zor şartlara rağmen Başkan Şahin Şerifoğulları'nın inanmışlık ve adanmışlık duygusuyla hareket etmesi ve tüm şehrin kenetlenmesi sonucu şampiyon olup 2. Lige çıkan Elazığspor'un, yeni dönemde yeni hedeflere yönelmesi için güçlü bir kadro kurması gerekiyor. Bunun için gerekli olan maddi kaynak  konusunda Başta Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman olmak üzere tüm il yöneticilerimiz, milletvekillerimiz, iş dünyası ve il dışında bulunan tanınmış iş insanlarımızın desteğinin şart olduğu ifade ediliyor.

Bu Şarkı Burada Bitmesin
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kübra Kabukçu-Başak Meral Gündüz/Elazığspor, TFF 3. Lig Play-off finalinde 52 Orduspor ile hafta sonu karşı karşıya gelmiş,  Rams Park’ta oynanan maçı Elazığspor 3-0 kazanarak TFF 2. Lig’e yükselmişti. Şampiyonluk sevincini hemşerileriyle kutlayan Elazığspor için Atatürk stadyumunda kutlama programı yapıldı. 

Elazığspor kafilesi ilk olarak üstü açık otobüs ile şehir turu attı. Ardından Elazığ Atatürk Stadyumu’ndaki programa geçildi. Elazığspor kafilesi ve sporcular,  kendi seçtikleri koreografi ve müzik eşliğinde platforma çıktı. Çoğu futbolcu Filistin bayrağı ile mesaj verdi. Binlerce taraftarın katıldığı kutlamalar  renkli görüntülere sahne oldu.

Bu Şarkı Burada Bitmesin

YENİ HEDEF NE OLMALI?

2023-2024 Futbol sezonunda tüm zorluklara ve kıt imkânlara rağmen olağanüstü bir performans gösterip şampiyon olan ve 2. Lige çıkan Elazığspor’un yeni dönemde hedefinin bu ligi de birincilikle tamamlayıp bir üst lige çıkması bekleniyor.

BAŞARIYA ODAKLANAN BİR RUH, ŞAMPİYONLUĞA ALIŞAN BİR TAKIM…

 Şehirde yaşayan birçok olumsuzluklara rağmen futbolda gösterilen başarı, şehirde başarmaya olan inanç ve ruhu tetikledi ve gayret edilince ulaşılamayan hedeflerin olmadığı gerçeğini kamuoyuna gösterdi. Elazığspor’un sezona kötü başlamasına karşın, takımına olan inancını kaybetmeyen, bu inanç ve ruhu tüm şehre de anlatıp ikna etmeyi başaran Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, tek başına bu yükü omuzladı, önce kendi inandı sonra takıma sonra da şehre bu düşünceyi inandırıp benimsetecek bir atmosfer ve ruh oluşturmayı  başardı.

“İnanmak, başarmanın yarısıdır” sözü, bu sezon Elazığspor’un başarı hikâyesini özetleyen cümle oldu. Yokluklar içinde bile şampiyonluk hayali kuran ve bunun adımlarını kararlılıkla ve inanarak atan bir anlayışla hareket eden ve bunu yaparken de reklam ve şov tarafında değil sonuca odaklı sessiz bir devrimin adımlarını atan Başkan Şerifoğulları’nın bu duruşu şehrin de duruşu ve tavrı oldu ve Elazığspor, bazı çevrelerin kendisine biçilen kefeni yırtarak şampiyon olmayı başardı.

Bugün artık, inandığında ve gayret gösterildiğinde hayallerini gerçekleştiren ve buna alışan bir Elazığspor ve Elazığ insanı var. 

Bu Şarkı Burada Bitmesin

YENİ HEDEF NE OLMALI?

Elazığspor yeni dönemde ciddi ve güçlü takımların bulunduğu 2 ligde mücadele edecek. Mücadele etmekle kalmayıp bu ligin de şampiyonluğunu hedefleyip bir üst lige çıkmanın  planını yapan iradeli ve güçlü bir takım var. Elazığspor’un bu hedefi, aynı zamanda şehirde yeni bir maddi ve manevi kenetlenmeyle ancak mümkün olabilir. Hedefine odaklanan ve bunu başaran bir Elazığspor ve takıma her alanda destek veren bir Elazığ olduğu müddetçe Elazığspor tüm hayallerini gerçekleştirecek bir takım olacaktır.

YENİ SEZONA GÜÇLÜ GİRİLMELİ

Elazığspor yükseldiği 2. Ligde başarılı olmak ve şampiyonluğu bir kez daha yaşamak istiyor. Ancak bunun için takımın güçlü bir kadro  kurması gerekiyor. Güçlü kadro için de öncelikle güçlü bir yönetim kadrosunun  oluşturulması lazım. Önümüzdeki süreçte Elazığspor’un yeniden oluşturulacak yönetim kurulunda takıma ciddi anlamda maddi ve manevi destek verecek isimlere ihtiyaç var.
Bu güçlü yönetimin oluşması için de ilimiz yöneticileri olan Elazığ Valisi, Elazığ Belediye Başkanı, Milletvekillerimiz, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, OSB, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, il dışında bulunan ve kendi alanlarında önemli başarılara imza atmış Elazığlı iş insanlarından ciddi bir adım ve atılım bekleniyor.

Bu Şarkı Burada Bitmesin

ELAZIĞSPOR GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILMALI 

Güçlü bir Elazığspor yönetiminin oluşturulması ve yeni hedeflere ulaşmak adına atılacak adımların görüşüleceği bir toplantının bugünlerde yapılması gerekiyor.  Bu toplantının birinin Elazığ’da, diğerlerinin de İstanbul ve Ankara olmak üzere üç ilde yapılması oldukça faydalı olacak. Bu toplantılar;  Elazığ Valisi ve Belediye Başkanı çağrısıyla ve tüm Elazığ milletvekillerinin de katılımlarıyla yapılırsa hem şehrimizde hem de büyük illerimizde önemli bir katkı ve katılım olacaktır.

Bu Şarkı Burada Bitmesin

ÇOK ZOR DEĞİL

Elazığsporun yeni ligde yeni hedefine ulaşması için oluşturulacak güçlü bir yönetimle Elazığspor’un hedeflerine ulaşması daha kolay olacak. Bunun için Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman’ın öncülüğünde başlatılacak sürecin olumlu olacağını ve takımın gelecek sezona en iyi transferleri yaparak gireceğini ifade eden taraftarlar, bu konuda şehir yöneticilerimizin  ve milletvekillerimizin  adım atmalarını beklediklerini dile getiriyorlar.