BU KÖTÜ GÖRÜNTÜ ELAZIĞ'A YAKIŞMIYOR!

Elazığ'ın en yoğun çarşılarından biri olan Büyük Çarşı'nın dış cephelerin de bulunan duvarların ve camların harabe bir şekilde yıkık ve kirli olmasına tepki g&ou

BU KÖTÜ GÖRÜNTÜ ELAZIĞ'A YAKIŞMIYOR!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın en yoğun çarşılarından biri olan Büyük Çarşı’nın dış cephelerin de bulunan duvarların ve camların harabe bir şekilde yıkık ve kirli olmasına tepki gösteren vatandaşlar; ’Bu kötü görüntü Elazığ’a yakışmıyor.’’dedi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan vatandaşlar; ‘Elâzığ’da insanların en fazla ziyaret ettiği yer büyük çarşıdır. Yıllar önce yapılmış ve bir çok esnafın içinde bulunduğu güzel bir ticaret merkezidir. Çarşının içi oldukça temiz ve bakımlı olmasına rağmen dış tarafları bakımsız ve kirlidir. Büyük Çarşı’nın Elâzığ’ın en yoğun caddelerinden biri olan Gazi Caddesin ’de olması insanların her zaman dikkatini çekiyor. İlimize gelen yabancı insanlar bu kirliliği gördüğü zaman bakış açıları değişebiliyor. Yetkililerin bu konuya duyarlı olması gerekiyor. En kısa zaman çarşının dış cephelerinin iyi bir tadilattan geçirilmesi lazım’ diye konuştu.

‘’ELAZIĞ’IN EN YOĞUN ÇARŞILARINDAN BİRİSİDİR’’

Büyük Çarşının vatandaşlar tarafından en fazla tercih edilen yer olduğunu ifade eden Vatandaşlar, ’Şehir merkezinde en fazla bilinen ve tercih edilen yer büyük çarşıdır. Elâzığ’ın en iyi esnaflarının bulunduğu ve her türlü alışverişin yapıldığı yerdir. Bu kötü görüntü bizleri derinden üzüyor. İnşdigerah yetkililer bu konu ile ilgilenir. ’dedi.