BU KADARINA DA PES!

Gülşah ALTAŞ / Elazığ'da marketten satın aldığı yumurtayı sabah kahvaltısında tavaya kıran Enise Öner, gördüğü manzara karşısında şok oldu

BU KADARINA DA PES!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gülşah ALTAŞ / Elazığ’da marketten satın aldığı yumurtayı sabah kahvaltısında tavaya kıran Enise Öner, gördüğü manzara karşısında şok oldu. Kırdığı yumurtanın içinden kanlı bir sıvının aktığını gören Öner, bunun civciv cenini olduğunu anladığında ise şaşkınlığı daha da arttı.

Eşine ve çocuklarına sabah kahvaltısı hazırlayan Enise Öner, marketten satın aldığı yumurtaları tavaya kırdığında bir yumurtanın içinden kanlı bir sıvıyla birlikte ilginç bir cisim çıktı. Önce büyük bir şaşkınlık yaşayan Öner, cisme yakından bakınca bunun civciv cenini olduğunu anladı.

 

Enise Öner’in eşi Ramazan Öner, özellikle çocukların çok fazla tükettiği gıda maddesi yumurtadan böyle bir şeyin çıkmasının kendilerini kaygılandırdığını söyledi. İnsanların sağlığının böylesine hiçe sayılmaması gerektiğini ifade eden Öner, “Haftada mutlaka bir koli yumurta alıyorum. Özellikle çocuklarım yumurtayı çok fazla tüketiyor. Protein açısından besin değeri yüksek olan yumurtanın çocuklarım tarafından sevilerek yenilmesi de beni mutlu ediyordu. Ancak bu sabah karşılaştığımız manzara karşısında neye uğradığımızı şaşırdık. İlk kez böyle bir durumla karşılaştık. Kimbilir belki haşladığımız yumurtaların içinde de civciv yavrusu vardı ve biz fark etmeden yedik. Söz konusu gıda maddeleri olunca ilgililerin daha hassas davranması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

 

Elazığ’da satışa sunulan yumurtanın içinden civciv cenininin çıkması akıllara tavuk ve yumurta üretimi yapan tesislerin yeterli düzeyde denetlenip denetlenmediği sorusunu getirdi.