BU GÖRÜNTÜLER ELAZIĞ'A YAKIŞMIYOR!

Sahipsizlik yüzünden kötü bir görüntüye sahip olan binalar hakkında konuşan Vatandaşlar 'Elazığ'ın merkezinde böyle binaların olması bizleri &cc

BU GÖRÜNTÜLER ELAZIĞ'A YAKIŞMIYOR!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sahipsizlik yüzünden kötü bir görüntüye sahip olan binalar hakkında konuşan Vatandaşlar; ‘Elazığ’ın merkezinde böyle binaların olması bizleri çok üzüyor. En kısa zaman da bu binalar yenilenmelidir’ ’diye ifade etti.

Bina sahiplerinin bu konulara dikkat etmesi gerektiğini de belirten Vatandaşlar; ’Binalara mutlaka ilgi ve bakım gerekiyor. Bina sahipleri bu konularda çok duyarlı değil. Son yıllar da oldukça olumlu gelişmeler yaşayan Elazığ’ın bakımsız binalarının en kısa zamanda tadilattan geçmesi gerekiyor. Yetkililerin bu konuya gerekli hassasiyeti göstermesi lazım’ diye konuştu.

‘’ESKİ BİNALARA DİKKAT EDİLMESİ LAZIM’’

Elazığ’da özellikle eski binaların kontrol edilmesi gerektiğini dile getiren vatandaşlar; ‘Elazığ’ın merkezi son yıllarda yapılan modern binalar ile gelişmeye başladı. Eski bina olarak bir kaç tane kaldı. Bunlar içinde  çalışmalar yapılır ise bu tür sorunların ortadan kalkacağına inanıyoruz.’’dedi.