Bu çocuk iş yapar!

Elazığspor'da Yiğitcan Erdoğan'ın sakatlanmasıyla düzenli forma şansı bulmaya başlayan genç stoper Muhammed Düzgüner, kişisel hedefleri ve gelecek planları ile ilgili özel açıklamalarda bulundu

Bu çocuk iş yapar!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Ligde kalabilme şansını sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor’da yüzleri güldüren isim genç stoper Muhammed Düzgüner oldu. Yiğitcan Erdoğan’ın sakatlanmasıyla birlikte düzenli forma şansı bulan 19 yaşındaki oyuncu özellikle Bodrumspor karşısında mükemmele yakın bir performans sergiledi. Bizler de genç futbolcuyla bir röportaj gerçekleştirerek, fikirlerine başvurdu.

İŞTE O RÖPORTAJ:
1- Takımın kümede kalma şansını nasıl görüyorsun?

-Önümüzdeki Kırşehir maçı final maçımız, eğer bu maçı kazanırsak kümede kalma adına büyük adım atacağız. Çünkü sonrasındaki 3 maçımız rakibimize göre daha avantaj sağlıyor bize. Buda bizim için büyük umut demek.

2- Kişisel olarak performansını nasıl görüyorsun?
Kişisel olarak kendi performansımı her zaman daha iyisi olabilir diye hiçbir zaman yeterli görmüyorum hep daha iyisi için çok çalışmalıyım.

3- Takımdaki arkadaşlık ortamı için neler söyleyeceksin?
Takımımızda büyük abilerimiz dışında hepimiz Elazığ çocuğuyuz zaten arkadaşlığımız çok iyi, abilerimiz de bizlere tecrübeleriyle sürekli bir şeyler öğretiyorlar. Bizde saygıda kusur etmiyoruz. Bu yüzden ilişkilerimiz çok iyi.

4- İdolün kim ve sebebi?
İdol olarak Galatasaray oyuncusu Ryan Donk’u örnek alıyorum. Sebebi de fiziksel özelliklerimizi benzetiyorum.

5- İlerleyen yıllarda kendini nerede görmek istersin?
İlerleyen yıllarda kendimi  süper lig de oynarken görmek isterim ama Elazığspor formasıyla tekrar süper ligde oynamak en büyük hayalim olabilir.

Bu çocuk iş yapar!