Boş Masadan, Boş Masa Beklemeye

Pandemi dönemi hayatımızı alt üst etti. Hem sağlık, hem psikolojik hem de ekonomik olarak yıkıldık ve çoğumuz resmen dibe çakıldık.

Boş Masadan, Boş Masa Beklemeye
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun süreden beri devam eden kısıtlamaların esnetilmesi ile beraber insanımız kendini adeta tabiata, sosyal hayata ve aile programları yapmaya başladı.

Serin havası ve tarihe selam çakan görüntüsü ile Harput, bu hafta sonu dolup taştı. Dolan sadece Harput’un tarihi ve turistik mekânları değildi. Serin ve tarihi mekânda soluklanıp bir yemek yemenin keyfini bilenlerin akınına uğradı Harput. 

Lokantalar tıklım tıklımdı. Daha bir hafta önce boş olan ve sandalyeleri üzerinde taşıyan masalar, şimdilerde “boşalsın da biz oturalım” diye dakikalarca sıra bekleyen insanlarımız ile dolup taşıyordu.

Bu günleri görmek, insanların ve esnaflarımızın mutluluğuna şahit olmak elbette güzel ve anlamlı geldi ve gelecek adına umut verdi hepimize.

Temmuz ayıyla birlikte aşılanma oranı ve virüsün etkisinin azalması, yeni bir dönem ve her alanda yeni bir iştahlanışı getirir diye umutluyuz ve çok da heyecanlıyız.