BÖLGE HASTANESİ ELAZIĞ'IN GURUR MADALYASIDIR!

Gerçekleştirilen ziyarete Elazığ Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ Ak Parti Milletvekili adayı Metin Bulut ve partililer katıldı

BÖLGE HASTANESİ ELAZIĞ'IN GURUR MADALYASIDIR!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gerçekleştirilen ziyarete Elazığ Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ Ak Parti Milletvekili adayı Metin Bulut ve partililer katıldı.

Düzenlenen ziyarette bir konuşma yapan Elazığ Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze,’’Ak Parti Milletvekilimizin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk.1 Kasım seçimleri öncesi bizlere destek vermek amacı bizlerle birlikte oldu. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. ’diye ifade etti.

              ‘’2011 YILINDA MHP MİLLETVEKİLİ ÇIKARDI DA NE OLDU?’’

Gürgöze sözlerine şöyle devam etti; ‘’Birileri son günler de MHP kaybederse Türkiye kaybeder. Bizde onlara soruyoruz. MHP Elazığ’da 2002-2007 yılları arasında milletvekili çıkarmamıştı Elazığ ne kaybetti.2011 yılında ise MHP bir tane milletvekili çıkardı. Gerek bizler gerekse MHP’li kardeşlerimiz o milletvekilini Elazığ’da gördüler mi? Elâzığ’a bir hizmeti oldu mu?Tabi ki hayır.Onlar ne söylerse söylesinler Ak Parti Elazığ’da 4 milletvekili çıkararak memleketimize hizmet etmeye devam edecektir.’’dedi.

Başkan Gürgöze’den sonra açıklamalarda bulunan Alpay; ’Geçtiğimiz günlerde seçim çalışmaları nedeni ile yurt dışında görevlendirilmiştim. Görevimizi yerine getirdikten sonra Elazığ’a geldim.1 Kasım seçimleri öncesi partime destek vermek amacı ile il başkanımız ve milletvekili adayı kardeşlerimle birlikteyim.’’dedi.

Elazığ ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında da önemli bilgiler veren Alpay, sözlerine şöyle devam etti;’’Elazığ için çok önemli bir yere sahip olan Bölge Hastanesi ile ilgili çok önemli bir gelişme meydana geldi. Bölge Hastanesi, Adana’dan sonra 3 eksenli deprem izalatörleri ile yapılan 2.projedir. Bahsettiğim bu deprem izolatörleri Amerika’da yapılıyor ve çok maliyetlidir. Şuan deprem izalatörleri montalanmaya başlandı. Çok şükür Bölge Hastanesinin yapımı hızlı bir şekilde devam ediyor ve ilerleyen zamanlar da Elazığ ve Bölgesine büyük hizmetler edecek.En önemlisi binlerce kişiye iş imkânı sağlayacak. Bölge Hastanesi Elazığ için bir gurur madalyasıdır.’’diye ifade etti.

Alpay, sözlerine şöyle devam etti; ’Diş Hekimliği Fakültesi Elazığ ve Bölge için bir ihtiyaçtı. Yoğun çabalarımız sonucu hamd olsun fakültemiz hizmete girdi. Bu yıl Fırat Üniversitesi bünyesinde, Diş Hekimliği Fakültesi 60 öğrenci aldı ve eğitime başladı. ’dedi.