Boks ve Kickboks'da İddialıyız

Türkiye Boks ve Türkiye Kick Boks Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası ve Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası gerçekleştirildi.

Boks ve Kickboks'da İddialıyız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

25 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına 62 ilden 444 Erkek ve 246 Kadın sporcu katılım sağlamasıyla gerçekleştirildi.

Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda ilimizi temsilen Antrenör Atalay Şenbakar ve sporcusu Muhammet Hamza Durgun katıldıkları müsabakada 66 kg’da Türkiye 3.lüğü elde etti.

Boks Ve Kickboks'da İddialıyız

Düzenlenen müsabaka 3 Temmuz Çarşamba günü ödül töreniyle son buldu.

1 - 9 Temmuz 2024 tarihleri arasında Konya ilinin Karatay Spor Merkezinde düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonasına 81 ilden toplamda 6000’e yakın sporcu katılım sağladı. İlimizi temsilen toplamda 38 erkek 26 kız olmak üzere toplam 64 sporcu katılım sağlamıştır. Katılan sporcularımızdan; Poing Figthing’ da : 1 Türkiye 2.liği, 1 Türkiye 3.lüğü, Kick Light’ da : 2 Türkiye 2.liği, 1 Türkiye 3.lüğü, Low Kick’ de: 1 Türkiye 1.liği, 2 Türkiye 2.liği, 1 Türkiye 3.lüğü, Full Contact’da ise: 1 Türkiye 1.liği, 2 Türkiye 2.liği, 3 Türkiye 3.lüğü başarılarını elde ettiler.

Boks Ve Kickboks'da İddialıyız

Düzenlenen müsabaka 9 Temmuz Salı günü ödül töreniyle son buldu.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ Hem ilimizi hem de ülkemizi temsil etmek üzere İzmir’de düzenlenen Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası ve Konya ilinde gerçekleştirilen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonalarına katılan sporcularımız ve antrenörlerimiz önemli başarılar elde ederek bizleri çok mutlu ettiler. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.