Boğaziçi bildiğiniz gibi

Melih Bulu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla rektör olarak atanması sonucunda birkaç akademisyen tarafından devam ettirilen protestolar 'kara rağmen' vurgusuyla haber yapılınca sosyal medyada alay konusu oldu.

Boğaziçi bildiğiniz gibi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan başarılı akademisyen Prof. Dr. Melih Bulu'ya karşı başlatılan protestolar ilgnç bir hale büründü. Bazı gazetelerin İstanbul'un göbeğinde yer alan Boğaziçi Üniversitesi kampüsünde kar manzarasıyla çektiği fotoğrafı 'kara rağmen protesto' vurgusuyla servis etmesi sosyal medyada alay konusu oldu. 

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu'nun yapıcı açıklamaları ve tavırları sonrası muhalefet partileri de dahil birçok kesimin kararı sağduyuyla karşıladığı görülürken devam ettirilmeye çalışılan protestoları provakatif eylemler olarak niteleyen sosal medya kullanıcıları amacın protestodan çok hükumeti karalamaya dönük eylmemler olduğunu paylaşarak tepkilerini dile getirdiler.

Kara rağmen protesto mu? Manzara Fotoğrafı mı?

İstanbul'un göbeğinde yer alan bir üniversitenin kapmüsünde çekilen fotoğafların çok zor şartlar altında yapılan bir eylemmiş gibi servis edilmesi ise hem güldürdü hem de akıllara kara rağmen protesto mu, manzara fotoğrafı mı? Sorularını getirdi.