Biyogaz Enerji Üretim Tesisi Tam Gaz

Elazığ tarıma dayalı besi İhtisas OSB Yerleşkesi içerisinde inşaat çalışmaları devam eden Biyogaz Enerji Üretim Tesisinde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Biyogaz Enerji Üretim Tesisi Tam Gaz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz gün Elazığ Valisi Erkaya Yırık Başkanlığında Elazığ Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyet toplantısı gerçekleştirildi. 

Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ’ın merkeze bağlı Cevizdere Köyü mevkiinde 70 bin metrekare alan içerisinde, 3 MWe Biyogaz Enerji Üretim Tesisi ve Doğuanadolu Bölgesinde ilk olma özelliğini taşıyan, Organa Mineral Gübre Tesisi’nden oluşan komplekste çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, tamamlanması halinde tesisin şehrimize büyük katma değer sağlayacağını belirtti. 

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, kadirşinas insanları ile ülkemizin güzide şehri Elazığ’ımıza bu özel yatırımı, yine şehrimiz insanının öz sermayesi ile kazandırmanın onurunu yaşıyoruz, dedi. 

Elazığ Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Elazığ TDİ Besi OSB Müteşebbis Heyet toplantısında inşaat çalışmaları devam eden, Biyogaz Enerji Üretim Tesisi ile ilgili bir video paylaşıldı. 

Toplantıda gerçekleştirilen video gösteriminin ardından bir değerlendirme yapan Elazığ Valisi Erkaya Yırık; oluşumu ve ortaklık yapısı ile son derece önemli bir yatırımı ilimize kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz, çalışmalarımızda emeği geçen tüm profesyonellerimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum, enerji üretimine başlanması durumunda şehrimize önemli katkıları olacak tesisimizin inşaat çalışmalarını yakinen takip ediyor ve çalışmaların eksiksiz bir şekilde tamamlanması için yoğun bir çaba sarfediyoruz, dedi.