BİREVİM DE OLMASA

ŞEHRİMİZDE ÜLKEMİZİN SAYGIN VE BÜYÜK FİRMALARI ARASINA GİREN ONLARCA ŞİRKETİMİZ VARKEN BAŞTA SPOR OLMAK ÜZERE BİRÇOK SOSYAL VE KÜLTÜREL PROJELERE YİNE BİR ELAZIĞLININ SAHİBİ OLDUĞU BİREVİM FİRMASININ DESTEK OLMASI TAKDİRLE KARŞILANIYOR

BİREVİM DE OLMASA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimiz, birçoğunun genel merkezleri Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirlerde olsa da bünyesinde çok sayıda güçlü ve köklü birçok firmayı bünyesinde barındırıyor. Elazığ’da doğup bugün dünyada ses getiren ve gurur duyduğumuz birçok projeye imza atan kuruluşlardan birçoğu ilimizde başta eğitim olmak üzere değişik projelere destek olurken önemli bir bölümü ise bu tür sosyal projelere mesafeli davranma direncini sürdürüyor.

BİR “BİREVİM” VAR

 “Bir evim olsun.” diyen milyonlarca insanın hayatına dokunmayı, mutluluklarına ortak olmayı amaçlayan, milli ve manevi değerlerimizi rehber ve referans olarak alıp faizsiz ev sahibi olma sektörünün yeni gözdesi Birevim, kendi alanında yakaladığı başarıyı şehrimize de yansıtma yolunda önemli projelere imza atıyor.

Faize bulaşmadan bir evim olsun diyen insanlarımızın hayalini yeni, akılcı, faydalı ve sıra dışı bir yöntemle gerçekleştirip, mutlu olmalarına vesile olan Birevim,  ülke ekonomisi için değer yaratma sorumluluğuyla birlikte ilimizde başta Elazığspor’a isim sponsorluğu olmak üzere birçok sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere destek oluyor ve önemli katkılar sağlıyor.

SAHİBİ ELAZIĞLI

Tasarrufa dayalı faizsiz ev alma yöntemindeki tecrübeleri ile yenilikçi bakış açısını birleştirip müşterilerinin hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak, faizsiz ev sahibi olma yöntemini yeniden tanımlayarak toplumumuzun istifadesine sunan Birevim firmasının sahibi olan Murat Çiftçi, bu sektörde kısa sürede zirveye çıkmayı başaran bir hemşerimiz.

Ticari anlayışını; adalet, güvenilirlik, müşteri odaklılık, dürüstlük, akılcılık, şeffaflık, çözüm odaklılık, değişime açıklık, duyarlılık, insana ve yasalara saygılı olmak olarak gören Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, bu değerleri koruyarak yapacakları faaliyetler ile sektörün zirvesine çıkacaklarına inanıyor.

 

ELAZIĞ’DA SPORUN ADI BİREVİM

Elazığ’da birçok sportif organizasyonlar kadar profesyonel spor kulüplerini destekleyen, TFF 2. Lig'de mücadele eden Elazığspor’a isim sponsoru olan, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi temsilcisi Elazığ İl Özel İdaresi ile Elazığ Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü'ne isim ve forma sponsoru olan Birevim, bu adımları ile şehrimiz halkının gönlünde farklı bir yere oturmayı başardı.

Elazığspor için gerçekleştirilen forma satışı kampanyasında söz verdiği sayıda formayı bile hala alamayan işadamları ile firmalarımıza karşın, büyük miktarlar ödeyerek sponsor olan Birevim firmasının şehrimize olan duyarlılığının diğer şirketlerimize de örnek olmasını isteten vatandaşlar, bu konuda yeni firmalardan yeni destekler beklediklerini ifade ediyorlar.

GENÇLER! BİREVİMİ DE GÜNLÜĞÜNÜZE YAZIN…

Spor kulüplerimize katkı yanında öğrencilerimiz ve gençlerimizin de yanında olan Birevim,  öğrencilerin yazma alışkanlıklarının arttırılması amacıyla “Sevgili Günlüğüm” projesi ile yeni neslimizin donanımlı, birikimli, kültürlü ve kişisel gelişim alanında da yetişmelerine katkı sağlayacak çalışmalara da imza attı.

Sevgili Günlüğüm projesi ile okuma ve yazma alışkanlığı kazanan birçok gencimiz, gelecekte başarılı olacakları alanları anlatırken mutlaka bu projeye ve Birevim firmasının bu katkılarına da yer verecekler.

 

KOMŞULUĞU MAZİ YAPMAYAN ANLAYIŞ

Birçok kültürel projeye destek olan BİREVİM; Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak  “Komşuluk Mazi Olmasın” projesi kapsamında kısa film yarışmasına da sponsor oldu.

Yine  “Komşuluk Mazi Olmasın” projesi kapsamında liseler ve ortaokullar arası şiir yarışması, yine liseler ve ortaokullar nezdinde kompozisyon yarışması ve karakalem resim yarışması projesine sponsor olan Birevim, bu davranışı ile oldukça takdir topluyor.

 

ŞEHİT ADINA KÜTÜPHANE

Şehrin hemen her konudaki ve her noktasındaki ihtiyaçlarına koşan bir hizmet anlayışını benimseyen BİREVİM, en son olarak da Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde şehit Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Ata Kıratlı anısına bir kütüphane yaparak hizmete açtı.

 

DİĞER FİRMALARIMIZ DUYARSIZ MI?

Şehrin spor ve kültürel yaşamına önemli katkılar sunan BİREVİM firmasına karşın, ilimizde kurulup önemli başarılara imza atan birçok firmanın Elazığ konusundaki duyarsızlıkları, vatandaşlardan da tepki topluyor.

Şehrin, ticareti yanında sosyal ve kültürel hayatının da gelişmesi konusunda da taşı elinin altına koyması gerektiğini belirten vatandaşlar bu konuda diğer Elazığlı firmaların da BİREVİM’in gösterdiği hassasiyet ve duyarlılığı göstermesi gerektiğini ifade ediyorlar.