Birçok Ünlü Sanatçıyla Çalıştı… Ferhat Aydın İlk Klibine Destek Bekliyor!

Başak Meral GÜNDÜZ/ Kıvırcık Ali, Murat Başaran, Ali Kınık gibi ünlü isimlerin sahnelerinde gitar çalan ve sesiyle de dikkat çeken Ferhat Aydın'ın ilk klibi 'Ben de yoluma giderim' yayında…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Birçok Ünlü Sanatçıyla Çalıştı… Ferhat Aydın İlk Klibine Destek Bekliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk klibi ve müzik kariyeri hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulunan Ferhat Aydın, hem aldığı eğitim hem sesi, hem de müziğe olan tutkusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Klibi şimdiden binlerce kişi tarafından izlenen Ferhat Aydın, sanatçının tek ilacının alkış olduğunu vurgulayarak Elazığlılardan destek beklediğini söyledi. 

“EĞİTİM VE SAHNELERİM DEVAM EDİYOR”
Kariyeri ve müzik eğitimiyle ilgili bilgiler veren Ferhat Aydın: “20 ağustos 1988 yılında Elazığ Aksaray Mahallesi’nde dünyaya geldim. Aslen Elazığ Paluluyum. 3 kardeşin en büyüğüyüm. Ortaokulu Elazığ Aksaray Mahallesi Yakup Şevki Paşa İlköğretim Okulu’nda, liseyi Elazığ Korg. Hulusi Sayın Lisesi’nde bitirdikten sonra konservatuvar bölümü THM eğitimi ve özel gitar bölümü okudum.  2007 yılı itibariyle çeşitli sanatçılarla çalışmalarım oldu Kıvırcık Ali, Murat Başaran, Ali Kınık gibi sanatçıların sahnelerinde gitar çaldım. Bu dönem yine aynı zamanlarda  kendim ekibimle çeşitli mekanlarda sahne aldım. Gitar sanatçılığı ve  solistlik yaptım. Şuan Antalya ve İstanbul’da çeşitli mekanlarda sahne çalışmalarım oldu. Aynı zamanda Antalya’nın Manavgat ilçesinde Anadolu müzik eğitimi akademisinin sahibiyim. Eğitim ve sahnelerim devam ediyor ancak pandemi molasındayız diyebilirim” ifadelerini kullandı.

“MÜZİĞİN BENDEKİ YERİ ÇOK BÜYÜK”
Müzikle birlikte oyunculuk yaptığını da belirten Ferhat Aydın, kariyerine ilişkin şu bilgileri paylaştı: “Bugüne kadarki çalışmalarım  çeşitli mekanlar da sahne sanatçılığı, solistlik yaptım  ve aynı zamanda çeşitli sanatçılara gitar çaldım.  Müziğin bendeki yeri çok büyük. İlkokulda başladım bu işe… Koro çalışmaları, 23 Nisan, yılsonu etkinliklerinde sürekli görev aldım. Aynı zamanda oyunculuk tarafımda var. İlkokuldan başlayıp  üniversite hazırlık dönemine kadar çeşitli tiyatro oyunlarında görev aldım. Elazığ devlet tiyatrosunda oyunculuk yaptım. Tabi Elazığ’dan ayrıldıktan sonra gittiğim şehirlerde tiyatro imkanı olmadığı için sadece mesleğim olarak gördüğüm müzik işini yaptım. Gelecekle ilgili planlarım mesleğimle ilgili kaliteli işler yapıp beni dinleyecek olan dinleyicilerime güzel ve kaliteli yapıtlar suna bilmek bunda başarılı olabilmek.”

İŞTE O KLİBİN HİKAYESİ…
İlk klibiyle ilgili bilgiler paylaşan Ferhat Aydın: “Çok sevdiğim, severek dinlediğim ve söylemekten zevk aldığım bir parça parçaydı bu şarkı… Bir de Sevgili Sezen Aksu’nun imzası varsa şüphesiz mükemmel… Özellikle şu pandemi döneminde aslında her şeyin ne kadar yalnızlaştığını insanların ve özellikle bizim müzik sektörünün ne kadar yalnız bırakıldığını daha iyi anladım. Sevgili Emrah Güllü dostumla böyle yalnız bir klip çektik… Onun ve ekibinin de emeğine sağlık çok özverili ve uykusuz kala kala klibin stüdyo kayıt ve  klip çekiminde yalnız bırakmadılar bizi.

MÜZİSYENLERİN TEK İLACI ALKIŞ
Müzisyenlerin tek ilacı alkıştır diyerek Elazığlılardan da destek beklediğini belirten Ferhat Aydın, son olarak şunları söyledi: “Ben bir Elazığlı olarak hemşehrilerimle gurur duyuyorum. Gittiğim her şehirde Elazığlıyım dediğimde hep el üstünde tutuldum çünkü çok sevilen bir halkı var.  Elazığ aşığı ve Elazığ’ın bir evladı olarak  gurbette bu daha çok sizi etkiliyor duygusal olarak. Özlüyorsunuz tabi ki yaşadığınız, büyüdüğünüz şehri ama ben 2 ayda bir buradayım tüm akrabalarım ve  ailem burada yaşıyor. Klibimiz çok iyi gidiyor, izlenmeler tepkiler çok iyi. Bu konuda beni seven herkesten klibimizi dinleyip dostlarıyla da paylaşmasını rica ediyorum. Bundan mutlu oluruz çünkü biz müzisyenlerin tek ilacı alkış… Şimdiden destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Elazığlı hemşehrilerime kucak dolusu selam sevgiler.