Bir Yıla Sığan Hizmetler

Bir görev, bir makam ya da kendine tevdi edilen bir vazifeyi aldıktan bir yıl sonra nasıl bir çalışma yapıp nasıl bir sonuç elde edildi diyerek insanların kendilerini test etmesi ve sonuca bakarak sorumluluğunu hakkıyla yerine getirip getirmediğine bakması lazım.

Bir Yıla Sığan Hizmetler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanlığı, bakanlık, belediye başkanlığı gibi resmi görev yanında,  siyasi partilerin değişik kademelerinde başkanlık yapanların da en az yılda bir kendilerine ayna tutması ve karnelerini düzenlemesi gerekir.

İlimizde en sistematik çalışan ve görev alanına giren her alanda varlığını etkin bir şekilde dürdüren siyasi teşkilatların başında Ak Parti Merkez İlçe teşkilatı geliyor.

27 Eylül 2020 tarihinde yapılan kongreyle delegelerin oyu ve teveccühü ile iş başına gelen Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, kurduğu yeni ekiple başladığı çalışmalarda gösterdiği performansla başarılı bir grafik ortaya koydu.

Yenilenen kadrosuyla ilk günkü heyecanla yeniden yollara düşen Merkez İlçe Teşkilatı, Merkez Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek ilk adımı attı ve muhtarlarımızın nezdinde halkımızın beklentilerini aldı.

Ak Parti’nin misyonu ile vatandaşların gönül bağını güçlendirmek amacıyla merkeze bağlı 90 köy ziyaret edildi ve köy muhtarları ve halkla buluşuldu.

Köy, belde ve ilçe ziyaretleri yanında esnaf ziyaretleri yapılarak sorunlar dinlendi.

Davaya hizmet etmiş büyüklere karşı vefa örneği gösterilerek partinin merkez ilçe başkanlığı kurucuları, yönetim kurulu üyeleri,  gençlik kollarında görev yapan başkan ve üyeler de unutulmadı ve kendileri ile görüşülerek tavsiyeleri alındı.

Sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli iletişim halinde olundu. 

Ramazan ayında yerel esnaflarımıza destek olmak için yardım paketleri  yerel esnaftan alındı ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Mahalle temsilcileri, Merkez ilçe Belde teşkilatları yönetimleri ile  düzenli olarak bir araya gelinerek siyasi çalışmalar yapıldı, sandık görevlileriyle toplantılar gerçekleştirildi.

Depremin mağdur ettiği konteyner kentte yaşayan vatandaşlar unutulmadı ve sık sık ziyaret edilerek problemlerine çözümler bulundu.

Yapılanlar elbette bunlarla sınırlı olmadı. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, gününün önemli bir kısmını teşkilat mensupları ve vatandaşlarla birlikte geçirdi ve onların gönüllerine dokundu.

Bir yıllık görev süresi içerisinde önemli çalışmalar yapan Merkez İlçe Başkanlığı teşkilatını bugünden sonra daha etkin olunması gereken bir dönem başlıyor.

2023 seçimleri, Ak Parti’nin değil ülkenin kader seçimi. Ak Parti’nin kaybı çok önemli değil belki. Zira kaybeden parti yeniden iktidara gelebilir. Ancak kaybeden ülke olursa, milli çıkarlar olursa, milli savunma sanayisini durduracak bir yapı olursa işte o zaman toparlanmak  için yeniden on yıllarınızı  harcamak zorunda kalabilirsiniz. 
 

Bir Yıla Sığan Hizmetler
Bir Yıla Sığan Hizmetler