Bir Kınama da Gürsel Erol'dan

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Gazeteci Yılmaz Ödil'i Kınadı

Bir Kınama da Gürsel Erol'dan

CHP Lideri Özgür Özel'in bir programda Yılmaz Özdil'e yönelik olarak "bidon kafa" açıklamasının ardından başlayan polemik sert bir tartışmaya ve hakarete kadar ulaştı.

Yaşanan bu gelişmenin ardından CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Özdil'in üslubunun kabul edilemez olduğunu söyledi. Erol, "Sayın Özgür Özel CHP Genel Başkanı olarak partimizin kurumsal kimliğini temsil ediyor.

Basın mensupları her siyasetçinin söylemlerini ve siyaset tarzını eleştirebilir fakat hakaret içerikli söylemlerde bulunma hakkını ve hadsizliğini kendinde göremez.

Bu anlamda Yımaz Özdil’in söylemi asla kabul edilemez olduğu gibi, partimize yönelik bir hakaret olarak kınıyorum" dedi.

Bir Kınama da Gürsel Erol'dan

Erol, bu açıklamayı Yılmaz Özdil'in "Bütün dünyada, birinci parti olmasına rağmen erken seçim istemeyen ilk ve tek genel başkan” dediğim için, “ Akp’nin dört yıl daha iktidarda kalması için özel çaba harcıyor” dediğim için bana saldıran özgür özel, bu iftiranı sana yedireceğim." söylemlerine yönelik yaptı.