Bir galibiyet ilaç olur!

TFF 3. Lig 1. Grup'un 5. Haftası'nda Elazığspor, Karaman Belediyespor'la sezonun ilk galibiyetini almak için karşılaşacak

Bir galibiyet ilaç olur!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup’un 5. Haftası’nda Karaman Belediyespor’u ağırlayacak. Zorlu maçın son çalışmasını yarın kendi tesislerinde yaparak kampa girecek olan Elazığspor’da kaleci Okan ve Murathan haricinde eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Teknik Direktör Cafer Aydın’ın forma şansı vermesi halinde tecrübeli kaptan Yiğitcan Erdoğan’ın da sahada olması bekleniyor. Halen daha galibiyeti bulunmayan Bordo-Beyazlı ekibimiz, üstündeki karabulutları dağıtma adına mutlak 3 puan hedefliyor.

HAKEM ARDAHAN BÖLGESİ’NDEN
Elazığspor’un 3 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Doğukent Stadı’nda Karaman Belediyespor’la oynayacağı maçı Ardahan Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Doğu Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını Trabzon Bölgesi’nden Soner Akgün ile Yakup Bulut yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise yine Trabzon Bölgesi’nden Emre Can Furuncu.
Yarın oynanacak olan maç öncesi temsilcimiz 1 puanla son sırada yer alırken, Karaman Belediyespor 5 puanla 11. basamakta.