Bir Dönem Elazığspor Forması Giyen Öztürk'ün Gomis İddiası Güldürdü

2016-2017 sezonunda Bordo-Beyazlı temsilcimiz Elazığspor forması da giyen Alpaslan Öztürk'ün ünlü futbolcu Bafetimbi Gomis ile girdiği iddiayı anlattığı anısı büyük beğeni topladı.

Bir Dönem Elazığspor Forması Giyen Öztürk'ün Gomis İddiası Güldürdü

Elazığspor’umuzun da formasını giyen Alpaslan Öztürk, Galatasaray forması giydiği dönemde takım arkadaşı dünyaca ünlü futbolcu Bafetimbi Gomis ile bir iddiaya girdiğini ve kazandığını ancak Gomis’in iddianın karşılığı olan 50 bin Euro’yu ödemediğini anlattığı anısı sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.

Öztürk katıldığı bir canlı yayında anısını şu sözlerle anlatmıştı: “Gomis’in bana borcu var. Buradan sesleniyorum ona borcunu öde kardeşim (Gülerek). Biz iddiaya girdik. Sonuçlandırma antrenmanı yapılıyordu. Kalenin yan tarafından gol atmaya çalışıyorlar. İddiaya girelim dedim. Sen ne diyorsan ben kabul ediyorum dedi. Dedim ki 50 bin Euro. Benim kafamda şöyle bir hesap var; ben kaybedersem istemez zaten ama kazanırsam Gomis’ten 50’yi alırım. Ağabey! Şans eseri çat! Vuruyorum oluyor. Ben kazandım. 50 bin Euro piyasada yok. Gomis yolla artık şu parayı (gülerek).”

GOMİS YANIT VERDİ

Öztürk’ün bu paylaşımı üzerine yıldız futbolcu Gomis, sosya medya hesabından videoyu alıntılayarak “Yalan söyleme Alparslan,iddiayı ben kazandım sen borcunu ödemelisin, …. ibanımı gönderiyorum sana. (Gülücük, kırmızı kalp ve Türk Bayrağı emojileri)" ifadelerini kullandı.

Bir Dönem Elazığspor Forması Giyen Öztürk'ün Gomis İddiası Güldürdü