BELEDİYESPOR PLAY-OFF İSTİYOR!

 

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 3

BELEDİYESPOR PLAY-OFF İSTİYOR!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’un 29. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, bugün Ankara Adliyespor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarını dün kendi tesislerinde yaptığı tek antrenmanla tamamlayan Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Teknik Sorumlu Hacı Arif Turgut ve yardımcıları yönetiminde yapılan çalışmaya Nihat haricindeki tüm futbolcuların katıldıkları bildirildi.
Kart cezalarını Denizli Bş. Belediyespor maçıyla birlikte tamamlayan Okan Sarı ile Tufan Deniz Gelen, Teknik Sorumlu Turgut’un şans tanıması halinde bugün sahada olacaklar.

HAKEMLER EGE BÖLGESİ’NDEN
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu bugün oynanacak olan müsabakayı yönetecek hakemleri atadı. TFF Resmi Web Sitesi’nden yapılan açıklamaya göre bugün saat 13.30’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Manisa Bölgesi C Klasman Hakem Emre Abar yönetecek. Abar’ın yardımcılıklarını ise İzmir Bölgesi’nden Arda Darcan ile Aydın Bölgesi’nden Ahmet Oğuz Yılmaz yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise yine Manisa Bölgesi’nden Hüseyin Görkberk Arslan görevlendirildi.

TÜM MAÇLAR BUGÜN
Tamamı 29 Mart Çarşamba günü oynanacak olan Spor Toto 3. Lig 3. Grup 29. Hafta müsabakalarının programı şöyle;
13.30 Elaziz Belediyespor – Adliyespor
15.00 Orhangazispor – Denizli Bş. Bld.
15.00 Diyarbekirspor – Sakaryaspor
15.00 Bayrampaşa – Sultanbeyli Bld.
15.00 Orduspor – Darıca G.Birliği
15.00 Tarsus İY. – Payasspor
15.00 Muğlaspor – B.İ. Düzyurtspor
15.00 12Bingölspor – Afjet Afyonspor
15.00 Maltepespor – Bergama Bld.

MUHTEMEL ONBİR
Bugün oynanacak olan karşılaşmaya Kırmızı – Lacivertli ekibimizin; Gökhan, Emrah Çalışlar, Serhat, Emrah Yollu, Volkan, Mehmet Güler, Ekrem Sütçü, Tufan Deniz Gelen, Ekrem Aydemir, Metehan ve Okan onbiriyle çıkması bekleniyor. Bugün saat 13.30’da başlayacak olan Elaziz Belediyespor-Adliyespor karşılaşmasına Elazığ Atatürk Stadyumu ev sahipliği yapacak.

BELEDİYESPOR KAHVALTIDA BULUŞTU
Öte yandan Kırmızı – Lacivertli teknik heyet ve futbolcular, Elazığlı iş adamı Hasan Polat’ın organize ettiği kahvaltı organizasyonunda dün bir araya geldi. Konuya ilişkin olarak Elaziz Belediyespor Kulübü’nden; “Ankara Adliyespor ile karşı karşıya gelecek olan takımımız, Elazığlı iş adamı Hasan Polat'ın organize ettiği kahvaltı programında bir araya geldi.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen organizasyonda, teknik heyetimiz ve futbolcularımız Adliyespor karşılaşması öncesi moral depoladılar.
Elaziz Belediyespor Kulübü olarak, sayın Polat'a bu nazik jestinden ötürü teşekkür ediyoruz...” açıklaması yapıldı.