BELEDİYESPOR 3 PUANA GİTTİ!

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, zayıf rakibi Tekirdağspor karşısında galibiyet hasretine nokta koymayı hedefliyor

BELEDİYESPOR 3 PUANA GİTTİ!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 3. Grup’ta play-off mücadelesi veren Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, 23. Hafta maçında deplasmanda küme düşmeme mücadelesi veren Tekirdağspor ile karşı karşıya gelecek. Haftaiçinde konuk ettiği lider Utaş Uşakspor ile golsüz berabere kalan ve 3 haftadır galibiyete hasret olan temsilcimiz, Tekirdağ seferine mutlak 3 puan hedefiyle gitti.

Zorlu maçın son çalışmasını bugün bu kentte gerçekleştirecek olan temsilcimiz, konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Kırmızı – Lacivertli ekibimizde zorlu maç öncesi eksik ya da cezalı futbolcu bulunmaması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

TUTAŞ: “MUTLAKA KAZANMAMIZ LAZIM”

Tekirdağspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulunan Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, “Son 3 haftada şanssız puan kayıpları yaşadık. Ancak bu maçlar geride kaldı ve önümüzde Tekirdağspor maçı var. Rakibimiz bildiğiniz gibi küme düşmeme mücadelesi veriyor. Onlar adına önemli bir maç. Ancak bizim iddiamızı devam ettirmemiz adına mutlaka kazanmamız gerekiyor. Çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve Elazığ’a 3 puanla döneceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

HAKEM İZMİR BÖLGESİ’NDEN

Zorlu 90 dakikayı İzmir Bölgesi C Klasman Hakemi Levent Balcı yönetecek. Balcı’nın yardımcılıklarını Manisa Bölgesi’nden Hasan Okan Baylan ile Denizli Bölgesi’nden Yusuf Batuhan Yıldızlar yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise yine İzmir Bölgesi’nden Mustafa Yerli görev üstlenecek.

MUHTEMEL ONBİR

Kırmızı – Lacivertli ekibimizin Tekirdağspor karşısına; Ogün, Furkan, İsmail, Abdullah, Volkan Çekiç, Nihat, Çağlayan, Fahri, Emre, Oğuzhan ve Volkan Serim on biriyle çıkması bekleniyor. 18 Şubat Pazar günü saat 13.00’te başlayacak olan Tekirdağspor – Elaziz Belediyespor maçına Namık Kemal Stadı ev sahipliği yapacak.