BELEDİYE İŞ MERKEZİNE NEDEN TALEP YOK!

Oldukça modern bir şekilde dizayn edilen ve Elâzığ'ın en yoğun caddelerinden biri olan Gazi Caddesinde bulunan iş merkezinin, yıllardır boş olmasına bir anlam veremediklerini dil

BELEDİYE İŞ MERKEZİNE NEDEN TALEP YOK!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Oldukça modern bir şekilde dizayn edilen ve Elâzığ’ın en yoğun caddelerinden biri olan Gazi Caddesinde bulunan iş merkezinin, yıllardır boş olmasına bir anlam veremediklerini dile getiren vatandaşlar; ‘Elâzığ’ın en yoğun caddesi olan gazi caddesinde bulunan iş merkezinin neden esnaflar tarafından tercih edilmediğini anlamıyoruz. İş merkezinin oldukça temiz ve lüks olduğunu biliyoruz. Geçmiş yıllarda yeteri kadar reklamı yapılmadı ve ilgilenilmediği için bu duruma geldi’’diye konuştu.

‘’BAZI DÜKKÂNLAR YILLARDIR BOŞ OLARAK DURUYOR’’

İş Merkezinde bulunan bazı dükkânların yıllardır boş olduğunu belirten Esnaflar; ’Yaklaşık 5 yıldır bazı dükkânlar yapıldığı gibi kapısı kitli şekilde bekliyor. Bir çok esnaf ile aramızda yaptığımız konuşmalar da dükkânların kiraları hakkında bile bilgileri olmadığını söylediler. Geçmiş yıllarda ki yetkililer iş merkezinde ki dükkânların ve büroların ihalesini yaparken yeteri kadar insanları bilgilendirmemesinden dolayı bu hale geldi. İnşdigerah en kısa zaman bu güzel iş merkezi hak ettiği değeri görür.’’dedi.

‘’ELAZIĞ BELEDİYESİNİN HALKI BİLGİLENDİRMESİ LAZIM’’

Elazığ Belediyesi İş Merkezinin daha canlı ve hak ettiği değeri görmesi için, Elâzığ Belediyesinin daha fazla çalışma yapması gerektiğini belirten Esnaflar; ‘Elâzığ Belediyesi, geçmiş yıllar da iş merkezi ile fazla ilgilenmedi. Sahipsiz bıraktı. Mücahit Yanılmazın bu konular da duyarlı olduğunu biliyoruz. İnşdigerah gerekli bütün çalışmalar yapılır ve  esnafların belediye iş merkezine ilgi göstermesi için gerekli bütün imkânlar kullanılır.’dedi.

‘’ELAZIĞ BELEDİYESİ İHALEYİ DUYURDU’’

Elazığ Belediyesi, Belediye İş Merkezi’nde bulunan ve Belediye’ye ait işyerinin on yıllığına ihale ile kiraya verileceğini duyurmuştu.

Yapılan açıklamada, "Şehit Yüzbaşı Tahir Caddesi, Belediye İş Merkezi zemin katta bulunan 50,00 m²'lik işyeri, 10 yıllığına ihaleyle kiraya verilecektir’ ’diye ifade edilmişti.