BELEDİYE İFTAR ÇADIRINDA 1500 KİŞİ İFTARINI AÇTI

Ramazanın ilk gününde Ak Parti Elazığ milletvekilleri Tahir Öztürk, Ejder Açıkkapı, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze

BELEDİYE İFTAR ÇADIRINDA 1500 KİŞİ İFTARINI AÇTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazanın ilk gününde Ak Parti Elazığ milletvekilleri Tahir Öztürk, Ejder Açıkkapı, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze vatandaşlarla birlikte ilk iftarı açtı.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda oldukça güzel bir çadırda sunulan iftar yemeğini alan vatandaşlar belediye yetkililerine teşekkür etti. Her ayrıntının düşünüldüğü iftar çadırında 4 ayrı noktadan yemek ikramı yapılırken; yemek menüsü de oldukça zengin tutularak gelen misafirlere çorba, kavurma, pilav, ayran ve su ikram edildi.

 

ÇADIRDA TASAVVUF DİNLETİSİ

 

Belediye iftar çadırında kurulan sahnede tasavvuf dinletisi de sunuluyor. Oldukça güzel tasarlanan çadırdaki sahnede tasavvuf grupları gelen misafirlere kaside ve ilahi dinletisi sunuyor. Ramazanın ilk gününde sahne alan Grup Çağrı ekibi birbirinden güzel eserleri seslendirerek dinleyenlerden tam not aldı.

 

MİLLETVEKİLLERİ VATANDAŞLA AYNI SOFRADA

 

Ak Parti Elazığ milletvekilleri Tahir Öztürk ile Ejder Açıkkapı, vatandaşlarla aynı sofrada iftarını açtı. Böylesi güzel günlerde bir arada iftar açmanın hazzını yaşadıklarını belirten Öztürk ile Açıkkapı, hayırlı ramazanlar dileklerini iletti.

 

BAŞKAN MÜCAHİT YANILMAZ: RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR

 

Ramazan boyunca iftar programlarının devam edeceğini belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz şöyle konuştu: "Ramazan ayında iftar çadırımızda birçok etkinliklerimiz olacak. Ayrıca Kültür Park’ta etkinlikler yapacağız. Şehit Fethi Sekin Mesire Alanı’nda da iftar saatinde vatandaşlarımızın da kendi içinde etkinlikleri olacak. İlimizde Ramazan ayını dolu dolu yaşıyoruz. Bizleri bugünlere ulaştıran Rabbimize hamd ediyoruz. Bu ramazan ayında buradaki iftar programlarında her akşam bir işadamımız iftar menüsünü karşılamakta. Hayırsever işadamlarına da şükranlarımı sunuyorum. Ramazanın manevi havasını teneffüs etmek dileğiyle, hayırlı ramazanlar diliyoruz.”