Belediye 24 Saat Sahada

İlimizde geçtiğimiz hafta başlayıp bu hafta başında da devam eden kar yağışı, günlük hayatı olumsuz etkilerken Elazığ Belediyesi'nin 24 saat esaslı ve kapsamlı çalışmasıyla problemler en aza indiriliyor.

Belediye 24 Saat Sahada
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizi iki kez etkisi altına alan yoğun kar yağışının ardından gerek şehir merkezinde gerekse kapalı bulunan köy yollarının ulaşıma açılması için ilgili kurumların hummalı çalışmaları devam ediyor.

Haber

BELEDİYE, HER YERDE
Özellikle gece saatlerinde ve sabaha karşı beklenen olası buzlanmalara  karşı kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdüren Elazığ Belediyesi ekipleri, üst geçitler, otobüs ve minibüs durakları gibi vatandaşların toplu bulunduğu alanlarda müdahale çalışmalarına ağırlık veriyor. 

Kar küreme ve tuzlama araçlarının  kullanıldığı çalışmalarda, Elazığ’ın 41 mahallesinde başta ana arterler olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda tuzlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. 

Haber

KAR KÜREME VE TUZLAMA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Özellikle gece saatlerinde  – 14’lere varan hava sıcaklığı sebebiyle yolların buzlanma ve donma olaylarında vatandaşlarımızın zarar görmemesi için tuzlama çalışmaları gerçekleştiren karla mücadele ekipleri, yüksek rakımlı yerleşim bölgelerindeki yol açma çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Haber

TÜM İMKÂNLAR SEFERBER EDİLDİ
Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği yanında ulaşım yolları ve yaya kaldırımlarının kar ve buzdan arındırılması amacıyla tüm imkânlarını seferber eden Elazığ Belediyesi, önümüzdeki günlerde de devam edecek kar yağışlarının günlük hayatı olumsuz etkilememesi amacıyla kar küreme ve tuzlama çalışmalarını devam ettirecek.

Haber

ŞİKÂYETLER İÇİN 153’ÜN ARANMASI YETERLİ 
Elazığ Belediyesi, acil eylem planları ve sonrasında her mahallede gerçekleştirdikleri çalışmalarla birlikte vatandaşlardan gelen müracaatları da hemen değerlendiriyor. Herhangi bir aksaklık ve şikâyet için 24 saat hizmet veren 153 Beyaz Masa personelleriyle irtibata geçmeleri yeterli oluyor.

Haber

KAPALI KÖY YOLLARI
Şehir merkezinde Elazığ Belediyesi ulaşımdaki aksaklıkları gidermek amacıyla çalışırken, Elazığ İl Özel İdaresi de kapalı köy yollarını açmak amacıyla yoğun bir tempoyla çalışıyor.

Haber

İlimizde yaşanan yoğun kar yağışının etkisiyle merkeze bağlı 132, Baskil'de 44, Ağın'da 16, Alacakaya'da 10, Arıcak'ta 10, Maden'de 38, Karakoçan'da 88, Keban'da 30, Kovancılar'da 76, Palu'da 37, Sivrice'de 50 köy ile ulaşım sağlanamıyor. Kapalı yollarının açılması için ekiplerin çalışması sürüyor.
Haber