BEKTAŞ: 'KAZANARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ'

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, ligin 21

BEKTAŞ: 'KAZANARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, ligin 21. haftasında oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Bordo-Beyazlı ekip bu kapsamda dün tek çalışma gerçekleştirdi. Saat 13.00’te Elazığspor Tesisleri Üst Saha’da yapılan çalışmada teknik – taktik ağırlıklı varyasyonlar üzerinde duruldu. Teknik Direktör Bayram Bektaş ve yardımcıları yönetimindeki çalışmalara tüm futbolcular katıldılar. Öte yandan Elazığsporlu taraftarlar 14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş ve takım kaptanı Onur Güney’e çiçek takdiminde bulundular.

BEKTAŞ: “GEREKEN ŞEYLERİ YÖNETİMİMİZLE KONUŞTUK”
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, futbolcuların zihinsel olarak kafalarını rahatlatmaya çalıştıklarını belirterek; “Bolu maçından sonra gönül isterdi ki Ümraniye maçını da kazanıp gelelim. Gönül isterdi ki futbolcularımızın da kafası rahat bir şekilde Eskişehirspor maçına çıkalım. Çok farklı bir kaza bizim için, hiç beklenmedik bir oyunla mağlup olduk. Bu hafta da Eskişehirspor maçı. Onlar da galibiyet için gelecekler. Kim gelirse gelsin, kendi sahamızda oynamamız gereken futbolu oynarsak, bu maçın galibi olacağımızı düşünüyorum. Futbolcularımızın zihinsel olarak kafalarını rahatlatmaya çalışıyoruz. Çünkü bu fiziki bir yorgunluk değil, zihinsel olduğunu düşünüyorum. Bunu da bir an önce atlatmamız lazım. Gereken şeyleri konuştuk yönetimimizle, onlarda gerekeni söylediler bu maça çok rahat bir şekilde çıkalım diye. Hazırlıklarımız sürüyor. İnşdigerah güzel bir oyunla, taraftarımızın da desteğiyle Eskişehir’i burada yeneriz. Çünkü bizim takımımız fikstürde burada olmayı hiç hak etmiyor” dedi.

“TARAFTARA İHTİYACIMIZ VAR”
Takıma son katılan isimler olan Alpaslan ve Diarra’nın durumlarına da değinen Bektaş, Eskişehir maçında şans vermeyi düşündüğünü belirterek; “Sadece bir maçla her şey kaybedilmiyor. Bize yakışmayan bir oyunla kaybettik ve kaybetmeyi de hak ettiğimizi düşünüyorum. 1-0 öne geçmemize rağmen Eğer skoru tutamıyorsak bize yakışmıyor. Güzel bir oyunla istediklerimizi sahaya yansıttığımız zaman biz zaten istediklerimizi alabiliyoruz. Taraftarlara ihtiyacımız var. İnşdigerah kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Alpaslan ve Diarra geç katılmalarından dolayı ve uzun süre oynamamalarının eksikliği var. İstediğimiz seviyeye geliyorlar yavaş yavaş. Bu maçta onlara süre vermeyi düşünüyoruz.
Maça kadar bir tık daha üste koyacaklarını düşünüyorum” şeklinde konuştu.