Bekmezci: 'Durum netleşse kalırım!'

Bordo-Beyazlı ekibimizin, tecrübeli kaptanı Kadir Bekmezci, takımdaki geleceği hakkında Hakimiyet Gazetesi'ne önemli açıklamalar yaptı

Bekmezci: 'Durum netleşse kalırım!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in ilk yarısını 16 puanla 15. sırada tamamlayan ve ateş hattının üstünde yer alarak önemli bir başarı sağlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor’da, kafalardaki soru mevcut futbolcuların kalıp kalmayacağı? Orhan Şam’ın sözleşmesini feshetmesi ve Ahmet Aras’ın vedasının ardından diğer futbolcuların izleyeceği yol büyük merak konusu. Hakimiyet Gazetesi olarak bu kapsamda tecrübeli kaptan Kadir Bekmezci’yle bir röportaj gerçekleştirdik. Spor Müdürümüz Hüseyin Kabukçu’ya önemli açıklamalar yapan Kadir, feshetme hakkının perşembe ya da Cuma günü dolacağını belirterek, “Kulübün geleceği netleşirse kalırım” dedi. Teknik Direktör Orhan Kaynak’a övgüler yağdıran Kadir Bekmezci, Spor Toto 1. Lig’den 2-3 takımın kendisine teklif yaptığını ama Elazığspor’u son güne kadar bekleyeceğini söylediğini ifade etti.

“İLK YARI ÇOK İYİ BİR BAŞARI SAĞLADIK”

Zor şartlara rağmen ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirdiklerini ifade eden kaptan Kadir Bekmezci, “Kulüpteki durumu hepiniz biliyorsunuz. 1.5 yıldır maaş almıyoruz ve bu şartlarda çok iyi bir başarı elde ettiğimizi düşünüyorum. 5-6 puan daha fazla da alabilirdik ama herkes biliyordur biz futbolcular olarak elimizden geleni yaptık. Transfer tahtamız açılmadı, gençler de bizimle beraber oynuyor. Bu kadroyla aldığımız puan bence son derece iyi” dedi.

“DURUMUM BU HAFTA BELLİ OLUR”

Takımda kalıp, kalmayacağı yönündeki sorumuza ise tecrübeli oyuncu, “Bu hafta belli olur durumumuz. Bir hareket olmazsa mecbur fesih edeceğiz. Benim hakkım Perşembe ya da Cuma doluyor. Kulüpte ne olacak ne bitecek netleşse kalırım. Bir şey olmazsa ben de mecbur feshedeceğim” şeklinde konuştu.

“ORHAN HOCANIN YERİNDE KİM OLSA 1 DAKİKA DURMAZDI”

Teknik Direktör Orhan Kaynak’ın Elazığ için büyük şans olduğu söyleyen Kadir, “Tek kelimeyle helal olsun vallaha. Başka hoca olsaydı 1 dakika durmazdı bu şartlarda. Bu başarının en büyük sırrı; hocanın futbolcularla olan ilişkisi. Allah razı olsun kendisinden, futbolculara çok iyi destek çıktı. Güzel bir ortam oluşturdu” ifadelerini kullandı.

“ADIM ATILMAZSA DÜŞECEK 3. TAKIM BİZİZ”

Spor Toto 1. Lig’de ikinci yarıyı da değerlendiren tecrübeli kaptan, “Şampiyonluğa oynayanlar belli. Gençlerbirliği bence şampiyon olarak çıkar. Düşecek takımlar da belli az çok. Eskişehir, Biz, Karabük sıkıntıda. Zor ve çekişmeli geçecek. Biz Elazığspor olarak şartları düzeltebilirsek inşallah, takımı her türlü ligde tutarız ama bir adım atılmazsa düşecek 3. takım biz oluruz acı gerçek. İkinci yarı da zor geçecek” diye konuştu.

“BAŞIMIZDA GÜZEL BİR BAŞKAN OLSA TAKIMI LİGDE TUTARIZ”

Elazığ’da çok büyük iş adamları olduğunu ifade eden Kadir Bekmezci, “Koskoca Elazığspor böyle devam ederse yok olacak. Değerinin bilinmesi lazım Elazığspor’un. Şehrin büyükleri destek çıkmalı. Yoksa yürümez bu iş. Tüm Elazığlılar’ın yeni yılını sizin aracılığınızla kutlayayım. İnşallah her şey güzel olur ve biz de yeniden gelip oynarız. Güzel bir başkan olsun başımızda biz takımı ligde tutarız. Aksi takdirde sıkıntı büyük” dedi.

“’2-3 TANE ARAYAN TAKIM OLDU”

Transfer için kendisini arayan takımlar olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu, “Ben Elazığspor’la sözleşmem olduğunu ve son güne kadar bekleyeceğimi bildirdim. İnşallah olursa yeniden Elazığ’a gelmek benim önceliğim. Spor Toto 1. Lig’den araya 2-3 takım oldu” ifadelerini kullandı.