Bayram, Sorunsuz Geçti 

Elazığ'da Kurban Bayramı süresince polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan denetim ve uyarılar sonucu, trafik kazası oranlarında düşüş yaşandı. Ekiplerin sürücülerle kurduğu samimi diyalog ile sürücülerin de kurallara uyması sonucu, Kurban Bayramı sorunsuz ve 'Bayram' gibi geçti. 

Bayram, Sorunsuz Geçti 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'da Kurban Bayramı süresince polis ekipleri tarafından yapılan denetimler sonucu, trafik kazası  oranlarında düşüş yaşandı. 
9 günlük bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar, tatile çıkarak aileleri ile birlikte dinlendi. Genel de her bayram öncesi ve sonrası kaza haberleri alır ve yüreğimiz yanardı. Özellikle ilimizde arefe günü ile birlikte bayram süresince kazalar yaşanır hem yaralamalı hem de ölümlü kazalara şahit olurduk. 

Bayram, Sorunsuz Geçti 

SAMİMİ DİYALOG VE UYARILAR SONUÇ VERDİ

Bu bayram ilimiz de çok üzücü kazalar yaşanmadı. Özellikle emniyet ve jandarma ekiplerimiz bayram boyunca denetim yaptı ve sürücüleri bilgilendirerek onlara yardımcı oldu. Sürücüler ile kurulan samimi diyalog sonucunda üzücü kazalar yaşanmadı. 

Bayram, Sorunsuz Geçti 

EKİPLER 24 SAAT GÖREV BAŞINDAYDI 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı boyunca trafiğin ve sürücülerin güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Şehir içi ve şehirlerarası yollarda sürekli denetim yapan ekipler, sürücüleri seyahat esnasında uyulması gereken kurallar, emniyet kemerinin önemi ve hız başta olmak üzere birçok konuda bilgilendirdi.

Bayram, Sorunsuz Geçti 

JANDARMA’DAN DENETİM 

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ise görev alanlarında bayram süresince denetimler yaptı.  Trafik kazalarının önlenmesi ve can kayıplarının azaltılması maksadıyla Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Kurban Bayramı öncesi ve sonrası güvenlik tedbirleri kapsamında yol kontrolleri yaptı. Ekipler tarafından sürücülere uyarılarda  bulunulurken, bilgilendirici broşürler verildi. 

Bayram, Sorunsuz Geçti 

TOPLAM 4 TRAFİK KAZASI 

Yapılan denetimler ve sürücülerinde uyarıları dikkate alması sonucunda geçmiş yıllara göre trafik kazalarında ciddi bir düşüş yaşandı. Bayram süresince ilimiz sınırları içerisinde 4 trafik kazası meydana gelirken bu kazalarda 11 kişi yaralandı. 

Arife gününde itibaren başlayan yoğunlukta meydana gelen 4 trafik kazası sayısı da geçmiş yıllara göre oldukça düşük kaldı ve kurallara uyulmanın ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdi. 

YIL BOYUNCA DEVAM ETMELİ 

Ekipler tarafından yapılan denetimlerin başarılı olduğunu ve yıl boyunca devam etmesi gerektiğini ifade eden vatandaşlar, “Güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz. Sürücülerin de kurallara uyması sonucu bu bayramda üzücü haberler almadık. Bundan sonra aynı şekilde kurallara uyulmasını istiyoruz ” dedi.